Masteis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 spear/lightning karakter kasıyorum demiştim zaten 2 int, 1 str veriyorum her lvl'de armor garment dolayısıyla ve lightning, heuksal skill pointlerini lvl'imle eşit tutuyorum. lvl 11 'im ve şuan sahip olduğum skiller wolf bite spear(lvl1 upgrade etmedim) thundertiger(lvl1 upgrade etmedim) must-piercing(lvl 1 upgrade etmedim) extradan 31 skill pointim var. daha skill dagılımı yapmadım şuan bile yetiyor fazlasıyla bana. lvl'ime göre aldığım questlerdeki npcleri maximum 4 vuruşta öldürüyorum yani hiç zorlanmıyorum ondan skill dağtmadım. şuan düşünmüyorum ama pvp karakteri yapmak istediğim için coldwaves-arrest büyüsüne gitmeyi düşünüyorum. şimdi aklımda gideceğim skiller var ama kaçar pointten gideyim ve hangi skillere ne zaman vereyim onu bilemiyorum. wolf bite spear serisine gitmem pek işe yaramıyorum onun için soul spear gitmeyi düşünüyorum çünkü stunluyorda(öyle yazıyor). heuksal'dan sadece soul speara gitcem yada pvp için işe yarayan başka skill olur mu? lightning'den thunder tiger serisini fullerim zaten, wind walk'a vericem, must piercing'e gitmeyi düşünüyorum magic attack'ı yükseltiyor vede aşırı kalite dmg verdiği için(oyunda ki en çok dmg'i olan skill) shock lion shout vermeyi düşünüyorum. colddan ise sadece cold wave vermeyi düşünüyorum yada pyhs. abanmış birisi için frost wall'da versem mi? yanlış düşündüğüm yer yada tavsiye etmek istediğiniz konular varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 kendini nasıl huzurlu hissediyorsan o yolda devam et :) gerisi yalan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar