nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 _dragon_ dogru dıosun 4 ay once mıllet skill bug bılmezken siz kullanıodunuz ne cabuk gectı demı 4 ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 haaa sen sımdı yazarsın kendıne buyruk kufur falanda edersın. kim ise wer nickini dersin. anubis. cevap werebıleceksen buyur wer. offline dısında alayınız fıssınız.bide deniz we ahmeti geç. clanınızın adı gibi hiçbişiysiniz mılletın gozunde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ummm lvl 62 iken lvl 65 statlarina sahip olmak buyuk ayrıcalıktır demi :=) [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 12:19 tarihinde, nocom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 arkadaşlar bu konuylşa pek alakalı deilde . konptracker.com bu sitede tüm ko cuların nasıl exp & np kastıgını görebiliyoruz galiba... peki kendimizin ki ni nasıl görücez yada herhangi birinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 siracinin sahidi bozaci olurmus :d buda sana yeter herhalde ve senin tayfana gorunen koy klavuz istemes www.konptracker.com ne pok yediginiz ortada bb canlarim ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warpaths Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 herkes ßi dalgaların peşine düşmüş,özümüz,sözümüz ßir,şeklimiz yerimiz hep aynıdır.derdi olanı dinlerim, derdim varsa derde yol açanı siler geçerim...alemin kralına heryerde,kralın alemine yerinde gider,herkes şeklini,duracağı yeri ßilsin,kalpler kırılmasın.akıllı, uslu adam baştacı,çakal,yavşak adamın yeri musalla taşı... |• Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warpaths Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 herkes ßi dalgaların peşine düşmüş,özümüz,sözümüz ßir,şeklimiz yerimiz hep aynıdır.derdi olanı dinlerim, derdim varsa derde yol açanı siler geçerim...alemin kralına heryerde,kralın alemine yerinde gider,herkes şeklini,duracağı yeri ßilsin,kalpler kırılmasın.akıllı, uslu adam baştacı,çakal,yavşak adamın yeri musalla taşı... |• Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghtyu Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 warpaths=tehliqe seninde ayni tayfadan oldugunu bilyorus milleette +1 dol yooken sen de +8 vardi (nasil upladiginiz asagida yaziyor) acaba arkanda o kisiler olmasa +8 set nasil yapabilirdin oyunda herkesin ne item kullandigini nasil yaptigini nasil yaptirdigini oyuna yeni baslayan bebeler bile biliyor artik ..... halaaa konusuonuzzzz.......... biz super +8 basarizzzzz die senin claninda gecinenlerin ........... turkce karacter bug undan yararlanarak nasil +8 +9 +10 bastigini bilmiyoruz mu bizzzzz neyse daha yazmiyorum :d bu arada klavyeden yazmasi cok kolayu geliyor yaw valla super oluyor i ehehehehhehehehee [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 13:00 tarihinde, ghtyu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warpaths Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 lan gerzek ben im oyunla işim yok ama senle olucak harbidenn olucak bide bende dol falan olmadi öle noob itemlerle isim olmaz ddangalak bilmiyosun salla ben dupede yapmam dangalak ben tanı bil bide zaten charlarimi oynamak bile istemiyorum sırf sizin gib 3 liralık bes paralık cakkallardan uzak durmak icin sen ne adamsınki san sövüyolar al ben sana acık adrs verim kore sehitleri cad tatlınar sokak cavuslar b8 ozgur apt en ust kat gel bahcelievler istanbul egerki serefin varsa hazırlan gel klavye olam napalım sorarlar en fazla karakolda nedne dovdun bend ederimki serefsizdi anladin kaybol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warpaths Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dangalak bnm charim tehlike falan degil ad realde tanıyanlar bela diyo anladinmi neyse konusturma beni ben san özelde söledim adreside verdim kaldrabiliyosa n gel of cumhuriyetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 n000bmusnuz bu adam tehliqedeil [ Mesaj 28 Şubat 2006, Salı - 14:32 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b52 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ben knightın sitede görmüştüm aresmajerenin np yi önceden 98k civarı bişidi ertesi günü baktığımda ise lvl 70 ve 600k np şaşırmıştım noluyo a.q die:d yalan deil ama gerçek bu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar