Milo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bi kosper baska bir cheater ı ancak böyle savunur... aresmajere gelsin kendini savunsun... bu şimdi küfüre de başlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 "alayınız eziksiniz lannn!!!!" çok komik asdasfsdafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 biraz bekleyin ak koyun kara koyun belli olur. [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 08:55 tarihinde, PiCaLLo_TR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben bu adamlarla tartışırken neyin ne olduğunu anlatırken herkes bana yüklenmişti...edit char yok bilmem ne diye....500 k küsür np nasıl yapılır o kadar kısa günde yaaa..sonra biz en iyiyiz ...eskiye bakın bakiyim düpe den banlanan isimlere bi bakın..geçmişi karanlık olanın geleceği açık olamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcharaD Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hersey yakında belli olucak banlandı diye sevinenler sabretsinler görecekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bu biras pokunu çıkarmak olmuş.... edit^2 picallo savunma daha ii... [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 10:56 tarihinde, TrimoVax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 götü yiyen benide banlatsın pls..msn mede acayip adreslerle gelmesin..aynı ip den gelen değişik hesaplarla.. nick name : leonas job : mage level :62 clan : wtf ( what the fuck ) cl nick name: only_human job :kasar hood lewel : 60 clan : wtf [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 10:58 tarihinde, AeneisF tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TrimoVax Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 eet o olay nedir biçoğunu engelliorum gene gelio ne yapıonus paticik den mail alıp msn emi girmeye çalışıonus... msn in birinden davetiye geldi bu msn hesabı hacklenmiştir die red ettim gene geldi gene red ettim son 2 gündür düzenli olarak gönderilen invite lerin maillerini veriorum [email protected] [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ayrıca akkoyun +3 roc yapamaz : 27 tane roc çok kısa bir sürede 500 k üzerinde np de yapmaz hem lvl kasacan hemde maradonda durcan sonra bide np kasacan..ben bu oyunu öğrenemedim galiba.. sonra biz en iyiyiz ...katılıyorum en iyi lamersiniz ... ncs larla dupe yapın sonra ben bişey yapmadım....spotta bastık sizi...ezeriz geçeriz bi halt yiyemezsiniz...ancak bastırılmış ezikliğiniz altında can çekişirsiniz..... [email protected] msn [email protected] lamerliklerinizi bekliyorum... [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 11:04 tarihinde, AeneisF tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hangi msn yi kullanıorsun eklim seni :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 cidden bilmiom ki senin msn yi ne gülüon lamerlikten sebep istemiom :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 grr hekleyecem sizi agayım layn ben daılın msn verirsiniz he artizmisiniz siz laynnnnn işiniz bitti olm heklendiniz niahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karusion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 cok ezıkler war yuhhaaaaahahahhahaahaaha 500k np borumu 70 lvl a 2 lvl 15 gunde borumu adam editletmis dahası yok burda savunanlari da biliyoruz adam bı chets alıcak kırdırıcak ıcınden +1iron imp. cıkıcak sonra gıdıcek onu +8 e vurucak ben boyle anvilin ben boyle sansin icine sokarim bi daha cikarmam bılemem anlata bıldımmı sonraıkıncı savuncu 3 gun once bakıyorsun 63 bı bakıyon 65 olmus yuhaaaahahahhahahahahahhaha 65 yıne 2 lvl ahahaha bız maliz bız aptaliz bız bu oyundan bi b..!!! anlamiyoruz olum kocum yavrum edit yapiyorsun bari kabul et..... vs vs vs fıs mekan gerrısı duman ne soylesenız boş editcisiniz bu kardar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 arkadaşlar aresmajere cumartesi gecesi incelemeye alinmistir chari ve ayni gunun sabahi incelemede temiz cikmis ve oyuna tekrar gelmistir. pazar gecesi banlanma sebebi np yada lvl ile alakasi yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 =o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 omfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 nie banlanmış sebep ne ozaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karusion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sadece sia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ban sebebi hakarettir. 000000 da gme hakaretten ban yemisti hatirlarsiniz belki. onun gibi bisey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben burda kimseye bugune kadar hakaret etmedim , küfür etmedim. bir kisinin bile kalbini kirmadim. ben bildigim seyleri anlatiyorum. benle ananizla babanizla konusur gibi konuşmayin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karusion Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 000000 için stone golemlerde kosp a bırakmıs dıyen bır arkadas sımdıde yalan!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 000000'in bani macro digeri gm e hakaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_beyogullari_ Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 gm ye para verip lvl ini 68 yaptıranları duyuyoruz veya hurafe ama mutlakaki vardır. ama bu 15 günde 500k np dudak uçuklatıcı bu hangi mantıkla açıklanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 gm e para verip lvl atlama np ekletme diye bişey yok oyunda. bunu yapan yok mu ? var ama nasil yapiliyor bende bilmiyorum. ama aresmajerenin olayi tamamen farkli. onun zamaninda haksiz yere silinen npleri geri verildi. ben bildigim seyleri söyluyorum. herkezin bildigi kendisine dogru gelirmis. burda kimseyede niye böyle topic acildi diye suclayamam. sonucta tanimadigim biri olsa belki bende acardim. ama bi de su var. oyunda ki edit charlari cogumuz biliyoruz yada süpheleniyoruz. mesela bobert , nychris , somethingsmells ama hala onlari en iyi oyuncu siralamasinda en üstlere yaziyoruz. hatta biri aynen su cumleyi kullanmisti. abi adam edit ama cok ii oynuyor. :d benimde herseyimi 255 yap bende cok ii oynim , sende cok ii oynarsin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar