OmeN Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bir seneyi aşkın wow maratonundan sonra hem oyundan sıkılma hemde artık teze sağlam bi giriş yapma zorunluluğum yüzünden account satış furyasına bende katılmış bulunmaktayım malesef arkadaşlar. avrupa serverlarında bulunan accountum içerisindeki charlar;lvl 60 orc shaman (magtheridon) - 300 min/300 lwlvl 60 orc hunter (burning legion) - 300 alchemy/300 herblvl 44 undead mage (burning legion) - 239 tailor/229 enchant ve çeşitli serverlarda biton 15-20 li lvl lerde char. main char shaman olduğundan bütün itemlar onun üzerinde genelde, epic mount, aq dan alınan böcek mount ve 110g civarı parası bulunmakta (bankada elemental deck den sadece 6 eksik olarak bulunmaktadır) earthfury setten 6 - ten storms set ten 4 item bulunmakta. instance lar için mana ağırlıklı itemlar, fire res itemlar ve pvp içinde ayrı crit ağırlıklı itemlar (%25 civarı bi crit yüzdesi oluyodu yanılmıyorsam) bulunmaktadır. bu charla neferian birçok kez kesilmiş ve aq da 3. boss a kadar gelinmiştir :p hunter ın üzerinde mc den epic bow ve set ten epic ayakkabı bulunmakta onun harici genelde mavi setten bikaç item ve yesil itemlar, bunun yanında 480g a yakın parası bulunmakta. bütün karakterler serverlarında iyi reputationa sahiptirler. oyunu bildiğiniz atkdirde iyi bir guild e kolaylıkla girebilirsiniz. fiyat olarak da oyunda geçirdiğim bir seneye değicek bir mebla yakalıyamazsam satmayı düşünmüyorum açıkçası. account lardaki itemlar la ilgili bikaç resmide aşağıya ekliyorum son olarak. [email protected] dan mail yoluyla veya direk burdan tekliflerinize açığım iyi günler.. [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 21:36 tarihinde, OmeN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 charin adini neden sakladin ki? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 iyi paraya gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 e-bay ede ilan vermeyi düşündüm bi ara onun içinde aynı fotoları kullanırım eğer olursa. blizz amcamda ebayde görmesin bizim account u satamadan banlamasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 lol charin adi banka ss'inde yaziyo ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 o banka memurunun adı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 banka ss'sindeki depo char'ın adı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hocam içim giti valla cok güzel kasmışsın tebrik ederim umarım hakkını veren bir alıcı bulursun saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 paticikten bişi çıkmıcak gibi, neyse uplıyalım bakalım genede bi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 en onemli sey olan `para`dan hic bahsetmemissin. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ii mi kasmıs hadii bea =) heal bile basmıoodu bana follow veriodu hep :ip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 fiyat olarak 350 düşünüyorum diyim ve bi up da böle çekelim bari.. [ Mesaj 01 Mart 2006, Çarşamba - 22:13 tarihinde, OmeN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ya aslında bu epicler magdetherion için az bile bence benim bi arkadaş var alt charı full tier 2 :d tier 1 i tamamlamayanı insanadan saymıyolar ztn serverda :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Assam Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 omen msn kullanıyorsan verirsen sevinirim bir arkadaşım ciddi olarak ilgileniyor karakterinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 özel msj dan yolladım msn i assam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Satılmıştır vatana millete hayırlı olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berkeotken Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 abi yaaaa neden sattın bn alcaktım tüüüüüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar