Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

satılık wow account - (60 shaman/60 hunter)

OmeN

Öne çıkan mesajlar

bir seneyi aşkın wow maratonundan sonra hem oyundan sıkılma hemde artık teze sağlam bi giriş yapma zorunluluğum yüzünden account satış furyasına bende katılmış bulunmaktayım malesef arkadaşlar. avrupa serverlarında bulunan accountum içerisindeki charlar;

lvl 60 orc shaman (magtheridon) - 300 min/300 lw

lvl 60 orc hunter (burning legion) - 300 alchemy/300 herb
lvl 44 undead mage (burning legion) - 239 tailor/229 enchant
ve çeşitli serverlarda biton 15-20 li lvl lerde char.

main char shaman olduğundan bütün itemlar onun üzerinde genelde, epic mount, aq dan alınan böcek mount ve 110g civarı parası bulunmakta (bankada elemental deck den sadece 6 eksik olarak bulunmaktadır) earthfury setten 6 - ten storms set ten 4 item bulunmakta. instance lar için mana ağırlıklı itemlar, fire res itemlar ve pvp içinde ayrı crit ağırlıklı itemlar (%25 civarı bi crit yüzdesi oluyodu yanılmıyorsam) bulunmaktadır. bu charla neferian birçok kez kesilmiş ve aq da 3. boss a kadar gelinmiştir :p hunter ın üzerinde mc den epic bow ve set ten epic ayakkabı bulunmakta onun harici genelde mavi setten bikaç item ve yesil itemlar, bunun yanında 480g a yakın parası bulunmakta. bütün karakterler serverlarında iyi reputationa sahiptirler. oyunu bildiğiniz atkdirde iyi bir guild e kolaylıkla girebilirsiniz. fiyat olarak da oyunda geçirdiğim bir seneye değicek bir mebla yakalıyamazsam satmayı düşünmüyorum açıkçası. account lardaki itemlar la ilgili bikaç resmide aşağıya ekliyorum son olarak. [email protected] dan mail yoluyla veya direk burdan tekliflerinize açığım iyi günler..

[ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 21:36 tarihinde, OmeN tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...