Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 sorular basitti zaten ii. kısımda öss gibi :](eğer aynı sınavdan söz ediyorsak(fdd 5) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 aynı sınavdan söz ediyoruz jnm =) bi tanesin yaa =)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 konuları hatırlıyorsan özellikle 2. bölüm için yazabilir misin? ben de yarın giricem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 problemler(grafik,yaş,hız) fonksiyon(doğrusal,grafikte değer bulma) üslü sayı(1²+2²...=a bilmem bişi vermiş a cinsinden değeri :] ) geometri(kenarortay,benzerlik) - fizik sıvıların kaldırma kuvveti(su içindeki cisimin batan hacmiyle kütle bulma) basit m.(dişli sorusu son durumda ne kadar hangi yönde döner) - kimya periyodik cetvel,bi tanede karısım ayırma vardı - biyoloji yapıtaslarından bi tane vardı bi tanede organel sorusu ya kitapcıgım yanımda değil pek fazla yardımcı olamasamda hatırladıklarım bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ii. bölümde öss tarzındaydı hangi soru hangi bölümde pek hatırlayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 haftasonu msn? bi de cvp anahtarlarını verdiler mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 su an kitapcık ve cevap ahantarı elimde .) buraya yazmam pek etik olmaz msn:[email protected] soruları(ve isterseniz cevapları yazabilirim :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yanlız bu finale dogru dimi ben bilmiyorumda sınavları ehe [ Mesaj 02 Mart 2006, Perşembe - 20:11 tarihinde, Asgard tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 finale doğru öss-5 yazıyor cevap anahtarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ehühe bir goruselim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 [email protected] :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Final MSN Konferansı kurduk katılın pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 oyş noluyo burda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 dory kitapcık-cevap ahantarı yanımda bişi lazım mı o: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 oyş ikilemdeyim, yapma bunu bana :d öhöm öhöm ya ya , hayır [b]*camdan atlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 dory istemiyomu$ ben sordum. o kendi yapcakmi$ =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 raidim yalan oldu ya :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 wow accountum kapali ben öseseye hazırlanan sorumluluk bilen bi öğrenciyim-yalana bak öeh- kendim yapcam ama sormadi bu insayt bana hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 heheh .) bu arada son bi kez daha sorayım(*şeytan dürter*)hala kitapcık ve cevap ahantarı elimde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 fin aga sen b grubunu da bi şeyidiver =) ne olur ne olmaz sakata gelmeyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 fin cıktı ehue sansına küs athlet:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 bizim sınav 8inde jnm =) yarın alırım bende :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 tüh:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Sizin ne zaman ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 yarın sabah 9 da :) ezberliyim finin verdiklerini ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar