Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Ankdeyim ve köpeğim şimdi küçük ancak köpek eğitmenleri ne kdra eğitiyor ne kdr sürer vs. bilgisi olan varmı?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 of abi haski en zor egitilen cins daha oncede solemiştim.egitmenin sozunu dinler senin sozunu dinlemez ole bi tip.korktugu adamın sozunu dinlio sımardıgı adamın sozunu dinlemio yani.[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 huskyim var evet imzama bak :) husky mi hmm ne yapacağım ben nasıl eğitirimki bu zor olmazmı gerçi 3 ayda gel çıkdışarı otur yat(biraz) gibi şeyleri öğrettim neyse yavaş yavaş snrm :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 bendede haski var. egitim yerleri var gonderirsen egitirler ama doverler hayvanın kemigi gelir sadece geri.ozel egitmenlerde haskilerde pek işe yaramıo.biz denedik ordna biliom[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ne öyle küfreder gibi haski diyorsunuz (: husky diyin bari (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 eee peki nasıl eğittin ;) yani dövmiyerek eğittim ben tavsiyeler doğrultusunda?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 hehe walla dovmedim.egitmedimde.sadece otur kalk bilio okadar.bide tuvaletini dışarı yapmasını. HASKİ(media:)) ler gusel hayvanlardır.[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun [Bu mesaj Diablo tarafından 10 September 2003 00:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 dışarı tuvalet işini nasıl yaptın yani sana uyuyormu :) şimdi küçük büyünce bana bağlanırmı ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 başkasına baglanır :) hey allam kime baglancak sen beslion tabi[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 hmm ben o kdr baktım ama pek bağlanmadı :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ahah :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 hmm gülme :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ahha aklıma geldi bi topicde sana kopege vurma diolardı sende hm pkei o zaman doviyim diodun.ahah dovmusundur kopegi ondan baglanmamıştır :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 hyr hiç dövmedim :) bu arada şimdi gelip bakıcak biri laf atıcak paticik irc :-p neyse pet bölümü istemiyordunuz olsun bu kdr..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 pet bolumune gerek yokki.ara sıra açılıo hayvanlarla ilgili topic.onlar icinde ayrı bolum gerekmez yani[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 hmm şimdilik öyle geliyor ama siz bekleyin bence biraz.. ;)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 valla ızmırde bır yer vardı sanırım 1000 dolara falan egıtıyorlardı sıbırya kurtlarını ama bu fıyat o cıns ıcın gecerlı ıdı neden dıoye sormus cunku o kopegı bende almak ıstıyordum egıtılmesı cok zor oluyormus o yuzden ıstıyorlarmıs o kopegı ama kopek sonra turp gıbı oluyor senı bıle koruyacak tam bır egıtımlı kopek oluyor...[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 hmm 1000 dolar 1-2 köpek fiyatı bu :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 husky'lere türkiye gibi yerlerde sahip olunmasına karşıyım. gidin başka köpek alın yaw. yazık hayvanlara[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 vallahi aslında bende karşıyım ama ank mutlu edecektir snrm ;) neyse zaten husky istemiyordum pek süpriz oldu..[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 said: LvL_Sabo, 10 September 2003 01:29 tarihinde demiş ki: husky'lere türkiye gibi yerlerde sahip olunmasına karşıyım. gidin başka köpek alın yaw. yazık hayvanlara[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza eger alıcaksınız yaz dogumlu olmasına dıkkat edın eger kızıl ve yaz dogumlu ıse alıcam ben hemen[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 kızıl derken? benimki yaz doğumlu?[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 yaz doğumlu ne be :) kızıl ne bi de heuh[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar