Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpek Eğitmenleri?

orc_lord

Öne çıkan mesajlar

of abi haski en zor egitilen cins daha oncede solemiştim.egitmenin sozunu dinler senin sozunu dinlemez ole bi tip.korktugu adamın sozunu dinlio sımardıgı adamın sozunu dinlemio yani.[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:
babs mutluluga giden bir gateye ne dersin
Elenaor-Wizard of the Hun

Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
huskyim var evet imzama bak :)

husky mi hmm ne yapacağım ben nasıl eğitirimki bu zor olmazmı gerçi 3 ayda gel çıkdışarı otur yat(biraz) gibi şeyleri öğrettim neyse yavaş yavaş snrm :)[hline]===> orc_lord <===
Buddy'nin resimlerine gider..
Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
Sosyal ağlarda paylaş

bendede haski var.
egitim yerleri var gonderirsen egitirler ama doverler hayvanın kemigi gelir sadece geri.ozel egitmenlerde haskilerde pek işe yaramıo.biz denedik ordna biliom[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

hehe walla dovmedim.egitmedimde.sadece otur kalk bilio okadar.bide tuvaletini dışarı yapmasını.
HASKİ(media:)) ler gusel hayvanlardır.[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki:

[Bu mesaj Diablo tarafından 10 September 2003 00:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla ızmırde bır yer vardı sanırım 1000 dolara falan egıtıyorlardı sıbırya kurtlarını ama bu fıyat o cıns ıcın gecerlı ıdı neden dıoye sormus cunku o kopegı bende almak ıstıyordum egıtılmesı cok zor oluyormus o yuzden ıstıyorlarmıs o kopegı ama kopek sonra turp gıbı oluyor senı bıle koruyacak tam bır egıtımlı kopek oluyor...[hline]Metall
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 10 September 2003 01:29 tarihinde demiş ki:
husky'lere türkiye gibi yerlerde sahip olunmasına karşıyım. gidin başka köpek alın yaw. yazık hayvanlara[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

eger alıcaksınız yaz dogumlu olmasına dıkkat edın eger kızıl ve yaz dogumlu ıse alıcam ben hemen[hline]Metall
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...