beybin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bir çekicilik var iticiliğinde ..susup kalıyorum yanında.. kelimeler cümle olana dek kaçıyor dakikalar.. meraklanıyorum.. olmak istemediğim yere ben geldim.. su gibi - döküldüğüm kabın şeklini alıverdim.. yolculuk yaptım bazen..bir toz parçacığı gibi savruldum oradan oraya.. hiç kaybolmadım.. ama hiç belli olmadım. dediğim gibi ;olmak istemediğim yere ben geldim.. rüzgarın hiç bir suçu yoktu.. farketmedin. belki de hiç farketmeyeceksin. yine ben , yine sessiz çığlıklarımla başbaşa kalacağım. ama yine de karalayacağım.. bizi karalayacağım bu aptal kese kağıtlarına , sayfalara.. temiz bir namusu kirletir gibi , seninle kirleteceğim beyazları.. ertelemeyeceğim seni.. ve geçiştirmeyeceğim hiç.. geride kalmayacaksın , ileride olmayacaksın. "bugün" dediğim bir gün benim olacaksın.cevabın benim. basa basa söylüyorum. basa basa yazıyorum. duymuyorsun. duyacaksın.. minicik bir fısıltı da olsam , bir gün beni mutlaka duyacaksın ! .. minicik not: herhangi birine ithafen yazılmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 eskıler daha ıyıydı.eskı yazdıkların.yıne de devam:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 çelişki yapmak için kasmışsın,zıtlıkları on plana cıkarmak için duygudan uzaklaşmıssın olmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 katiliyorum ama ben yinede begendim.. eline saglik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar