Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dota v6.28

Twisty

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün mxzr ile deneme yaptık zaten, anlatayım anlayabildiğim karadırını

witch doctor
isimleri aklımda değil,
1. büyüsü: şişe gibi birşey atıyor, chain frost gibi sadece çarptığı kişiyi stunluyor(1 sn) ve lvl4'te 8 kere sekiyor. 2 kişi birden daldımı bi atıyorsun adamlar stun delisi oluyor. ve creepler için çok ideal.

2.büyüsü: her saniye 10 mana eksiliyor fakat 24sn hp regen alıyorsun. guinso yaptıktan sonra açık bırakıyorum hep üstüne mana regen bile oluyor pek etkilemiyor. kullanışlı güzel bir büyü.

3.büyüsü: alan büyüsü bu, 12 sn boyunca düşmana -20sn hp regen veriyor ve 4sn'de bir 40dmg ekliyor. güzel bişi buda.

ulti: death ward, 584'te ki rikinin ultisi işte :) fakat bunda bırakıp gidemiyorsunuz, enigmanın ultisi gibi kıpırdadıgında yada stun oldugunda etkisi gidiyor. daha aghenimli dmg'ini bilmiyorum ama normal dmgleri
lvl 6: 60 chaos dmg
lvl 11: 90 chaos dmg
lvl 16: 120 chaos dmg
---------------------------
vengaful, buna pek girmeyelim 2 büyüsünü anlayamadım gitti ama şu var bu hero itemsız bi bok yiyemiyor ama kasarsada çok vahşi oluyor :)
Mesaj tarihi:
witch doktor fena deil ama spirit dandik olmuş sanki.

bir mov speed artıran büyü var %16
bir stun gibi bişey var ilüzyon gönderiyor enigmanın stunu gibi ara ara durduruyor.
diğer özelliği %16olasılıkla hasarı etrafınıza yansıtıyor siz damage yemiyosunuz bide çok az stun ediyor 1000 aoe dekileri.ultisi inanılmaz dandik doğru anlamışsam

adama atıyosunuz ultiyi. eğer etrafta karsıdan creep ölürse 100 hero ölürse 300 damage alıyor. ohoo diyorum ultiye.
Mesaj tarihi:
wohohoo doctor fixlencek sanırım :d

maledict atıyorsun ve adama kadar çok dmg verirsen o kadar çok extra dmg alıyor maledictten.

lvl 5 dagon yaptım bi maledict üstüne dagon çektim

tam küsürat hatırlamıyorum ama 400 500 600 dmg yedi ardarda maledictten 400 520 640 gibi birşeydi sanırım. vede lvl 6 olunca çok rhat öldürüyor. bi maledict atıp arkasına death wardı koyunca siz ölseniz bile oda ölüyor zaten maledictten :d ben sevdim açıkcası ama fixlenmesi lazım aşırı güçlü bide alan olarak atıyor büyüyü. magna+witch+enigma olarak girdik, magna bi ulti ile topladı etrafına o arada attım maledict üstüne enigma midnight+ulti zaten hepsi maledictten öldü. 2000 dmg fln veriyor rahat
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
spritin phase diye bi büyüsü var. hiç bi objeye takılmıyosun ve hızlanıyorsun.
bide ultisi pasif te çalışabiliyor ama istersen bir heroyu seçebiliyorsun. ulti hoş bence.
  • Yeni Oluştur...