Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bi halt ettımkı sormayın pc format atarken 80gb'lık hd'yi sildim yanlıslıkla yaklasık 2 senelık dosyalar gitti wow pach'ları fln 0-dan suankı pach a kadar download edebılıcegım 1 lınk arıyorum bılen warsa yardımcı olabılırmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 download.com'da 1,9 vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Magget Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 gerçekten patch problem yaratmaya başladı bi müdded ara verdim 1.8.0 da kaldı patch. yükseltemedim sinirden atıcaktım iptal ettircektim keyi falanda içim el vermedi umarım download com da wardır 1.9.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 buldum tüm pachları :) tskler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar