langbogen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 arkadaşlar bende civilization 4 var. ben daemon tools kullanarak oyunun image dosyasını açtıgımda oyun yüklenmiyor. image olarak oyunun cd sini bilgisayarımda görebiliyorum hatta icine de giriyorum ama autorun calısmıyor.acaba diorum sorun cd de mi yoksa daemon da mı? daemon dısında bir de başka bu tarz prog. var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 alchohol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bence imagede sorun var. çünkü deamon'un alchol'den iyi olduğunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 sorun cd dedir çok büyük ihtimal yani o dosyaları görmesi daemon a aittir açılıp/bozuk olması cd den kaynaklıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar