DoruK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 hani bu süper çizim yapan insanlar kullanıyorlar böyle bir monitör büyüklüğünde ama dokunmatik, kalemle photoshopta çizim yapıyorlar.. bunlar nerede bulunur nerden getirtilir kaça gelir bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 tablet onun adı sanırım, hafif pahalı diye hatırlıyorum. görsel sanatları bi araştır diyecem arama yok, oraya taşınsın bu konu diyecem taşıma yok, eooooeoo bilemiorum oraya yeniden açacan herhal konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ehe bende var, wacom, cok guzel tavsiye ederim. nerden alinir nedir ne değildir diye arama yaparsan cok konu bulursun cunku konusuldu daha onceden de:) edit: nasil arama yok o_o "arama" kısmına girip "tablet" yazdın mı bi ton konu cıkıyor be:) [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 14:33 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 hmm saolun zaten tablet ismini duyunca aklıma dank etti arattım buldum hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 selam, www.hepsiburada.com adresinde satılıyordu bunlardan. autocad r10 zamanında ben almıştım. şimdi nereye koydum allah bilir. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 aaa arama ne zamandan beri çalışıyo ya? baştan beri demeyin sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 paramecium, r10 için digitizer'ı hepsiburada.com'dan almadın değil mi? yanlış yorumladım sanıyorum. eğer öyle ise çok vefalı ve o digitizer'ı hepsiburada.com'dan bulabildiğine göre çok da şanslı olmalısın. en son 91-92'de kullandığımı hatırlıyorum r10'u. ama digitizer'ı çok iyi idi, bir de hatırladığım kadarı ile digitizer için şablonu vardı r10'un. çıktısını alıp üzerine yapıştırıyordun. komutlar için sol elini yormuyordun. ama tuzlu bir zımbırtıydı ve çabuk bozulan bir pointeri vardı. gerçi ben sol el mouse kombinasyonu tercih ediyordum hala da ederim. menüleri falan kullanmaya alışamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar