Mavi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 sendit.com ile ilgili arama yaptım ve 100 lerce konu buldum ancak benim durumumda olan bir konuya rastlamadım malesef. dün sendit.com'dan 1 adet wow siparişi verdim.ingilizcem pek iyi değil. bugün my order history ' e tıklıyorum karşıma sunlar cıkıyor. my order history complete order history below is a list of all orders you have placed with us. the most recent appears at the top of the list. view outstanding orders only » explanation of order statuses » order: 3072175 (23rd feb 2006) payment method - mastercard/eurocard:efe world of warcraft (pc) £20.59 status: order cancelled (23rd feb 2006) order cancelled yazıyor acaba benim siparişim iptal mi oldu ? iptal olduysa neden iptal olduğunu öğrenebilirmiyim ? ve kartımdan para çektiler mi acaba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 siparişin iptal olmuş para çekildiyse bile 7 gün içinde iade ediyorlar. ayrıca sendit'te şu anda wow stockta yok.ama yinede support'a mail atmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 tşk ederim dragonfire. parayı iade ediyorlar değil mi eminsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 peki bide siparişimin neden iptal olduğunu öğrenebilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 sana mail gelir kayıt olduğun mail adresine bunun dışında bankadan paranın iade olup olmadığını ayrıca yine support tan diğer bilgileri yolluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 tamam sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 mail at sonra onlardan biri colin porter cvp atar =) benimde out of stockta su an gıcık bı durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 sendite mail yazıcam ancak ingilizcem yeterli düzeyde değil. rica etsem şu yazımı ingilizceye cevirebilirmisiniz ? - merhaba. 24 şubat günü sizden 1 adet world of warcraft cd siparişi verdim ancak tarafınızdan iptal edildiğini öğrendim problem nerede acaba ve kredi kartımdan para transferi işlemini yaptınız mı yaptıysanız param kartıma ne zaman iade edilecek ? - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 hmm bir arkadaşım çeviri yaptı şu şekilde sanırım. hello in 24th february i have ordered a world of warcraft game but than i've learned that it has been canceled.. what is the problem and have you taken any money from my credit card ? if u have when are you going to pay it back ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar