Sheref_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bi bilgisi olan warsa yazsın lutfen su an yurttayim burda oyun yokta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 aresde olmadi sanirim bende giden bisi yok cunku xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sheref_ Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ben xigenondanim orda olduysa cok sevincemde item alamıyorum korkudan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 cypherda oldu dual +8 shardım silindi çok pis oturdu o kadar para vermiştim shardlara 3 gün sonra silindi işe bak ya :'( server:cypher nick: :diabolique: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheProfessional Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 cyherda ooldu mu dupe wipe?__?? bu dupe wipe olmus hali ise vay halimize a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 sen 3 gün kullanabildin yine dua et ya ben geçen dupe wipe günün sabahı aldım +8 raptor akşamı dupe wipe oluyo gidiyo benım nerden haberim olucak wipe olucak die raptoru kullanamadım bilem :((( içime cızzz die otutturdular falla [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 13:37 tarihinde, MiLiTaN_44 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikrosek Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 beramusta itemi silinen varmı? benim sharda bişey olmamışta:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCkopat_WarrioR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 uheueheueeuh o raporu silineni ben biliyom bu arada ben pckopat warrior olan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar