Jesperian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 emule bir süredir serverlarını güncellemiyor bende. netten bazı sitelerden server listesi çektim fakat çoğu bir süre sonra kayboluyor o u.pdatelerde de. nerede bu razorbackler,sonnyboy lar yaf? :) bilgisi olan varsa nerden server listesi u.pdate edebilirim , iyi ve dosya sayısı cok olan serverlardan, bilgi verirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 razorback öldü, basıldı, pişti oldu, aynen okulda tuvaletlerde müdür yardımcılarına cigara içerken yakalandıımız gibi. ama razor back!!! olucak bigün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jesperian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 evet topic varmıs asagıda o konuda sonradan farkettim yazık olmus neyse; server list güncelleyebilecegim yer bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 http://ed2k.2x4u.de/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 peki bende emule sürekli kopuyor, dc fln. artık gece download'a bırakamaz oldum. birkaç saat geçince tak dc. sonra tekrar bağlanmıyor, sabah bütün serverlar ölü gözüküyor vs. ne yapmak lazım, nedendir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 limewire rule demiştik size :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 emule'de ki içeriğin yüzde biri limewire'da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 emule açıkken ara sıra internet kopuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 modemin zoom x4 ve firmware versiyonu 3.2.4 ise 3.1.4'e downgrade (sevdim bu lafı) yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar