Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

origin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sevgili arkadaşlar ben bu serverda yetkili değilim ama size bu serverdan bahsetmek istiyorum.server nebula tarzı ve eskiler bilir slyveria benzetme bir server playerler için kolaylıklar verilmiş olup serverda bir çok yenilik konmuştur.

yeni binekler ve yeni eşyalar hatta değişik npcler mevcut action brite mezarda üst safhada

pklar için kolaylık olarak buck dens ön plana alınmış nedeni ölen bir pk stuck çekme hakkı yoksa deluya değilde bucksa gidebilsin.ve bucksa maviler giremiyor pk lar bucks içide birbielerine dalamıyor.

serverdakibinekler hakkında slyveriadaki binek çeşitler ve bazı değişik binekler mevcut mesela bir dragona binme şansınız var ve kurta binme şansıız (bu kurt diyince dire wolf aklııza gelmesin) polar beear ve bir büyük kuş binekleriniz arasında serverda spawmlar özel spawmlar 15 günde bir uni night v.s 5 günde bir spawm oluyor ve sadece must ve sihireler 1 günlüük spawm süresi vardır.forest ve mist çeşitleri serverda yumurta sistemiyle oluşmaktadır spawm olarak çıkmıyorlar.

serverda silahlar ile bir sorun yok her silah birbirine eşit ve her savaşcı birbirine eşit olarak yaratılmış sadece iş kişide tecrübe ve başarıya kalmıştır +lı silahlar zor cıkmakta olup +15 cıkması beklenen npclerden bile +3 ckabiliyor yabi kısacası bu serverda item değeri çok yüksek ve yeni 2 silah daha eklenmiş bunlarda biri lance bu silah bir mızrak don kişotun yel değirmenlerine saldırıpta elinde olan silahın aynısı birde aklıma ismi gelmiyor ben cellat silahı diyorum azrailin elinde olan silahın aynısı

servera ait her savaşcının kendine ait robesi var mageler için mistick robe (1. seviye büyülerden etkilenmez) warlock robe (flame strike büyüsünden etkilenmez) ve warrior robe (flame strike büyüsünden etkilenmez)

serverda edit söz konusu değil ve bütün programlar fixlenmiştir hatta easyuo programı bile fixtir.ben player olmama rağmen su an bir tane bile şu edittir ve su sacmadır demedim her serverda dedim sen editsin yada aşmışsın diye ama bu serverda bir defa bile azımdan cıkmadı.

oyuna 10 k ile başlıyorsunuz ama çok demeyin size item değeri yüksek dedim bir at 4600 gp kalıyor size 5400 gp benden bu kadar arkadaşlar size yardımcı ve bilgilendirmek istedim herkese başarılar hayırlı günler

www.origin.gen.tr
Mesaj tarihi:
1-spawm değil spawn
2-oyunu yaratıcı firmanın ismiyle shard'da açtınızya tebrik etmek lazım

ha bide girdim neymiş la bu diye siteye baktımda..mistic değil mystic olacak sanırım

[ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 06:32 tarihinde, Christoph_Vassel tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
isim için izin alınmadıysa , uo nun yaratıcılarına büyük terbiyesizlik olarak görüyorum.

ayrıca s.cripterlara reklam yapmak ne mantık anlayamadım.

[ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 08:43 tarihinde, Godric tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
a değilde o olacak z değilde g olacak demek yerine yapılanları inceliyip gerçekten değelendirseniz kendinizden + 1 adım öne gidersiniz..

benim bildiğim bi shard başındaki insanda usluplu karakterli bi kişi işe yaklaşımlarıda profesyonelce umarım iyi yerlere gelirler

isim konusunda bişey diyecemeyecem origin sonucda asıl demek bi de benzerleri düşünmek lazım şimdi nebula adı dolaysı ile nasaya terbiyesizlik mi yapmış oldu yada ne biliyim biz exile derken sürgündekilere ayıp mı etmiş odluk ?

ha ismini beyeniyormuyum hayır :)
  • Yeni Oluştur...