Redogski Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 http://www.metacafe.com/watch/71801/lefortovo_tunnel_of_death/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 selam, ben o otobüs şöfürünü takdir ettim. kazalar üzücü :( saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoiceofSoul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 otobüs şöförü gerçekten iimiş. adam neler yaptı orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 harbi takdir ettim bende otobuscuyu. yalniz cok ilginc ya yolda hata filanmi var dicem , sanmiyorum millet hep gazlamaktan heralde yada buz filanmi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 moskovada imiş belki nemlidir içersi eh havada daima 0 altındaoldugundan buzlanma olabilir. ayrıca eger bukadar kaza oluyorsa şerit değiştirmeyin uyarısı ve yavas gidin uyarısı hatta olmadı yere yavaslatıcı şeritler falan koysalarya madem en tehlikeli tünelmiş. nüfus planlaması mı yapıyorlar orda nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 selam, kamera algılayabildiğim kadarıyla viraj çıkışında yer alıyor. hız+virajda gaz verme+şerit değiştirme+makas atabilirim zihniyeti. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 otobüs şoförüne harbi helal olsun. yılan gibi kıvrılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bu arada en iyi yanlayan aletinde koruklu otobus oldugunu ogrenmis olduk ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 selam, adam mesai sonrası drift mi kasıyor otobüslerle anlamadım ki :p saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 aehuhauhaehaeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 magirus un arkasını attırdığını görmüştüm de, hiç drift yapan otobüs görmemiştim hemde körüklü:p ölsem de gam yemem artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar