Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Honda Civic ES,Fiat Stilo 3K Sport, BMW 3.18 compact

Ra_d

Öne çıkan mesajlar

araba almayı düşünüyorum.ama yılbaşına kadar alamıyorum.şimdi durumu şöle açıklayayım.şu anda yeni sıfır araba alanların üzerine ,sevdiğimiz hükümetimiz çift vergi getirdiği için yılbaşına kadar araba almam ertelendi.

benim için başlıktaki üç seçenek var.

Honda Civic ES tam bi baba arabası.ama en büyüjk avantajları, simdiki arabamdanda bildiğim üzere, az yakması süper performansı.5300 devire 110 beygir veriyo ve bu çok güzelki maksimum torkunu 4300 devrde veriyo ve 152 tork.genel özellikleri iyi bi confor sunuyor.benim arabayı alınca ekliyeceklerim deri koltuk,ön tampon spoiler'ı arka tampon spoiler'ı, bagaj spoiler'ı marşbiel spoiler'ı, 16" jant(17 biraz büyük oluyo).

Honda Civic sayfası

bana yaklaşık maliyeti 33.000.000.000.

fiat stilo'ya gelince ,hiç fiat kullanmadığım için performansının nasıl olduğunu bilmiyorum.ama bildiğim kadarıyla öyle pek aham şaham bi 0-100 'e sahip değil.ama arabanın sunduğu konfor özelliklerinin yanında ağzım açık kalıyor.
5'li CD changer.HI-FI Müzik sistemi(8 hoparlör-260w iki sub whoofer).Spoiler, Marşpiyer, 17" jantlar, Park Sensörü,Yağmur Sensörü,Far Sensörü, Cruise Control, Çift bölgeli Otomatik Klima ,Biparabol halojen farlar,Ön Sis Farları,My Car Sistemi,Yol bilgisayarı,Dualdrive (elektrohidrolik direksiyon), Isıtmalı ve Soğutmalı İkinci Torpido Gözü, Monokromatik Çok Fonksiyonu LCD Ekran,8 hava yastığı,ABS+EBD(Elektronik Fren Güç Dağılımı), EVA-HBA (Panik Fren Destek Sistemi), Smart ön hava yastıkları,Yan ve perde hava yastıkları, Süperkilitleme ,Uzaktan Kumandalı Merkezi Kilit ve Global Kapama (Deadlock), Rolling kodlu Immobilizer(FIAT Code) ,Aktif Gergili Ön Emniyet Kemerleri,3 Noktalı Arka Emniyet Kemerleri,
FPS (yangın önleme sistemi).
işte böyle.en tereddüt ettiğim nokta ise performansı.malum performans benim için çok önemli.

Fiat Stilo sayfası.

bu arabanın bu haliyle bana maliyeti yaklaşık 34.000.000.000

BMW 3.18 için bişi sölemeye gerek duymuyorum.sedece 15" jant gibi bi eksisi var,performans ve yakıt değerleri Hondaya çok yakın.

bunun bana maliyeti yaklaşık 40.000.000.000.ama babamı buna ikna etmek için çok çok çok uğraşmam gerekecek.eğer bunu almaya karar verirsem.

BMW ana sayfası.

siz olsanız hangisiniz alırsınız.ciddi görüşlerinizi istiyorum. gerçekten inceleyip cevap verirseniz sevinirim.başka model önermezsenizde sevinirim.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephisto_, 30 August 2003 21:01 tarihinde demiş ki:
bmw tabiiki

hem satarken çok daha rahat olur hemde bmw kalitesi yaşanır[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum

yanlış biliyorsam düzeltin.
"ikinci el bmw alan enayidir, motor yüksek devirli olduğu için bir bmw'nin motoru iki-üç senede bir biter. ikinci el alan sürekli motorla uğraşmak zorunda kalır. bu yüzden bmw kullanacaksan eğer alıp iki sene sonra falan elinden çıkarıp yine almalısın bir tane."[hline]being the god's worst enemy or nothing. which one would you choose? we're the middle children of history with no special purpose or place, and unless we get god's attention we have no hope of damnation or redemption. hell or nothing. which is worse?
burn the museums. wipe your ass with mona lisa. this way, at least god will know your name.

radiant victor!
//system halted. enjoy the silence.
Sosyal ağlarda paylaş

abi hepsi sıfır.
ayrıca hepsi genç arabası haline getirliecek.zaten Stilo ve BMW üç kapı. Hondada ön tampon arka tampon ve bagaj, egzoz,açık hava filtresi ve 16" jantlarla genç arabası haline getirliecek. 18 40 30 sınıflaması saçma olur o yüzden.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
Sosyal ağlarda paylaş

stiloyu zaten gec.honda ve bmw alternatifleri varken ne isin olur stiloyla..oldum olası compact bmw leri sevemedim sanki bmw degilmiş gibi geliyor.yinede bu arabalar arasında tercihim bmw den yana olurdu..ama servis vs. olaylarını da dusunuyorsan bilemem.bmw servislerine kız giren dul cıkıyormus..[hline]Est solarus oth mithas
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 30 August 2003 21:46 tarihinde demiş ki:
sıfırmı alıcaksın bunları?

sıfır alıcaksan stıllo fecı rahat bı araba. ama bmw zevkıde ayrı.[hline]-Guardians of Light-
`zegna lvl 50 Mercfilator
buffmatic 4x Cleric
osman mangalyurek 3x Firewizard
nuri alco 2x Scout
albion / excalibur

zegna stilo kullandımı abi.rahatlığı tamam zatende.performansı nasıl?[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,

[Bu mesaj Ra_d tarafından 01 September 2003 10:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ya sonuçta fiat ile bmw pek kıyas kabul etmez araçlar bmw nin malzeme kalitesini stiloda bulabiliceğini sanmıyorum
ayrıca motor olarakta stilo bmw kadar dayanıklı değildir
birkaç yıl sonra masraf çıkartmaya başlayan stilo olacaktır ha parça fiyatları konusunda yorum yapamicam ama =)
Sosyal ağlarda paylaş

6 milyara forged piston + titanyum subaplar gibi sağlamlaştırıcı modifiyeler yanında bir sürü şey yapabilirsin. Tabi bu kişisel fikrim...

Ayrıca burada motorun 145 nm torku 2100-5800 dd arası devamlı verdiğini yazıyor. Bu da performans açısından iyi bir şey. Tabi 140 beygirlik BMW kadar olmasını beklemek saçma olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ama örneğin piyasadaki 93 model tipo lara ve bmwlere bakalım

Sokakta kaçtane tipo görüyoruz ve ne halde
Birde bmw lere bakalım
yeni kasalarının çıktığını bilmeyenler bir iki yıllık araba olduklarına inanırlar..
Sadece malzeme kalitesi de değil olay boyasıda kaliteli aksamıda kaliteli motoruda kaliteli
ayrıca satarken hem kolay satılıyor hemde gayet pahalı.

Bir iki yıl kullanıp satma amacın yoksa yada üç dört yıl diyelim..
Yani uzun yıllar kullanmayı düşünüyosan bence 6 milyara kıy bmw al.[hline] V ò d à n
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...