umutsavaci Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 arkadaşlar merak ettim neden türkiyede undergound piyasada black ve death metal tercih ediliyo ne biliyim progressive veya folk değil ( ki bizim geçmişimiz folk metale çok uygun )
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 onları yapınca daha karizmatik oluyosun. bazıları bu nedenle yapıyo. bazıları da sevdiği için: metal deyince akla gelen imajdan dolayı da türkiye'de folk metal pek dinlenmiyor
Ryan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 folk metali bilmiyorum ama progressive müzik diğer dallara göre daha teknik , armoni bilgisi isteyen bi tür. o yüzden kaliteli iş çıkarmak herkesin harcı değil kanımca. ama yinede disenchant gibi bir türk progressive metal grubuna sahibiz. değerini bilmek lazım. hem az daha sabredin eminim bomba etkisi yaratıcak disenchant, şu albüm çalışmaları bi bitsinde..
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 underground mekanlarda başkası çalmaz çünkü.ben de görmedim diğer türlerin ilerlemede olduğunu.ha işime geliyor o ayrı.
Öne çıkan mesajlar