Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ayıkmısın bubba? ben hatırlamıyorum :s ben yokken children oynar benim charla ona denk geldiysen bilmiyorum ama slide yapan bi warriora karşı bende bişeyler yaparım :d iyi uniqlere sahip (iron neck glass yada iron belt) li bi warrior bide dd takıp slide yaparsa bi sin için çok zor kesmesi sen kendi ekranında benim etrafımda donersin ama benim ekranımda bi o uca gidiyon bi ekranın dier ucuna ondan kaçıp hp doldurmuş olabilir children ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreed Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 stuner ben ::505:: bi ara benimlede 1 vs 1 yaparsın artık :p fazla bişeyimizde yok ama iman gücümüz yeter :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 sin degilmi.. kacicak tabii adam.. koy leg cut i kacmasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 eger bu sekillde aress gelirsen 61+ lvl her mage rahat keser seni aress de olsan hiç biseye yaramazdı bu sekilde 70 olmak ama o serverda durum nasıl orasını bilmem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 biliyorum :d vakti zamanında 62 lik mage i yuber'e 2 shard +6 satmıştım gambitin 65 olduğu vakitler :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bende ona gıcık oluorum kapışıorlar kızarınca minor basıp kaçıorlar o sırada ben klavyeyi yiyorum tabi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 yapma pc ben 63 e kadar raven troll döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 lan bubba sende kendini asasinlerle denk tutma hayvan adam. seni bu serverda dövecek asasin ne item olarak ne oyuncu olark yok.hayvan ya bide utanmadan mesaj atmıs lavuq.sie:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ayıkmısın bubba? ben hatırlamıyorum :s ben yokken children oynar benim charla ona denk geldiysen bilmiyorum ama slide yapan bi warriora karşı bende bişeyler yaparım :d iyi uniqlere sahip (iron neck glass yada iron belt) li bi warrior bide dd takıp slide yaparsa bi sin için çok zor kesmesi sen kendi ekranında benim etrafımda donersin ama benim ekranımda bi o uca gidiyon bi ekranın dier ucuna ondan kaçıp hp doldurmuş olabilir children ... zuzuzuzuzu cocuk mu kandırıyorsun sen bu serverdaki benım karşima cikmiş herkez bilir bubba'nin nasıl oynadıgını . ama cafe 13 15 yaşında coluk cocuk oyunuyor arada benım charla onlar seni slide yaparak kesmiş olabilirler ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 beatitpunk la su an msn de konusuom o oynayan arkadasinin kardesiymis gelsin 10 kerede 1 defa kessin hedie vercem dedi hodri meydan :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 dupe wipe dan hemen sonra olursa giderim :d server açılır açılmaz elbet karşılaşırız :d benim için şunu sorarmısın karus ların aposa giderken bi kopru var hani ordan geçiyodum 1 karus sin le 1v1 yapıyodu 2 karus sinde oturuyodu 3 ünü kesti arka arkaya 1v1 de sonra benle kapıştı kestim ... ordadamı o oynamıyordu? bide ben öle iddaacı değilim keserim die 3800 hp var 2k buffla 1500 de ap 855 de ac kesebilir ama şimdiye kadar 3-4 kere 1v1 e kaldık ya pot bitti yada ben kestim hepsinde kardeşinin arkadaşı oynuyordu sanırım son olarak benim fraps her zaman sağ üst köşemde 1v1 e kalınca basarım f11 e başlar çekmeye kesilirim / keserim söz eklerim ama ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 videonu seyrettim ,öncelikli sorum sskilleri mouse la nasıl kullanıyon ve kulanıyosanda diğer elinle nasıl hem kombo kullanabildiğimi hemde pot kullandıgını merak ettim dogrusu bu arad bide azure dragonla 1vs1 yapmanı dilerdim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bet0n Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 stuner yendiğin adamın videosunu koyuyon yenildiğinin koymuyon onlarıda koyuver bi zahmet . 5zhai ile yaptın 10 dakka kapıştınız yana yana kaçtın towna doğru onu niye koymadın dostum:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 @beton çok biliyosan çek sen koy videosunu pot bitmiştir town atmışımdır 70 lvl olunca herşey bitmiyo herkesi kesemiyorsun itemda gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bet0n Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dostum onunda potu biitmişti 2 potu kalmıştı 100 pot tan ama o kaçmadı ve ben video meraklısı değilim bi kamyon adam şahit frenkeshtein da ordaydı sizin clnadan iki üç asas ta ordaydı sen kaçınca hemen daldılar adama ayıp şeyler bunlar:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmir Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ya stuner kardes kesdıgın adam fp lıydı we yanılmıosam 65-di adam yani boş iş x)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 @izmir rolfff o kestiğim adam lvl 70 humanların bu ay için ve genel np sıralamasında en çok np kasan adamı.... en iyi human yani lvl kasılan np ve genel np açısından :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 iyi kombo ve hp si yüksek olanlarda pek şansım olmuor ama bire birde kaçmam kesilceğimi bilsemde kapışırım ... ama vuruşları abartılı olmayacak dupe itemlerle gelip kesmek kolay ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 indirdim izledim kotam boşa gitti alcazer in videosu yanında ii bi çalısma deil sarkı da güzel deil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 helal olsun adama spıke ıle 580 kusur damage yaptıgın halde kesıyosun harbıden helal olsun kardesım yenı vıdeolarınıda beklerım..:) simokin lvl 64 150 k np blackcats in cyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 stuner geçelim o en iyi beatit muhabbetini. bu server da 2 asas tanırım 1 i finalhit 2. si deadcanscream. nokta. ama dead askkere gitti:( alayına gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeavemeAlone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ki deadcan lvl 65 yanılmıyosam final da 63. 70 deiller siz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 leavemealone sende az degılsın hanı hee bi kesemedım gıttı:) simokin lvl 64 150 k np blackcats in cyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 finalhit olympiadada oynuyo ve bannnlandı neden bannlandı bukadar legal ve süper bir oyuncu ? ve 2 gün içinde geri açıldı hmm.. koxp sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TranquilityS Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 bu arada kim i unutmamak lasım oda cok saglam bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar