Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 http://rapidshare.de/files/13976980/stunervsbeatitpunk.wmv.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 indiriyorum, izleyip yorum yapicam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somber Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 eline saglik, guzel kesmi$sin de eleman azicik daha dayansaymi$ potun bitiyomu$ ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ama şike var sen 2000 buff almışsın 500 fazla olmasa sen zaten ölmüştün ... dün çekilmiş sanırım çünkü sonlara doğru kestiğim priestti dün kesmiştim... :d bide dikkatimi çekti skillleri mouse ile kullanıorsun. [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 10:16 tarihinde, pckopat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_mask_53 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 stuner yanlış anlama ama senin knight de bir karizman yok stuner=kosp+koxp demek lvl70olmuş hala kosp açıyor demek sorry:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 @pckopat ben şimdi sana bende +6 dex küpe kekuri ring +7 chitin ler +7 shard var bi ona bi bana drain at bende 2k buff olsun onun hp daha fazla bile çıkar belki desem inanmıcan :d @dark_mask_53 o zaman 2 macro lu lvlinin kapışması olarak izle sende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 @stuner_cypher fark ettim elindekiler yanmıordu soracaktım ama sen söle dedim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bugün yanından koşuordum yarış ediorduk ama sen beni geçtin :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 stunner ares e gel kapişak n00b :d mage yi bora da keser toros da :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 stuner 70 lvl adamsin utanmiomusun o itemlerle gezmeye :d :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orachi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 stuner sen bence rogue oynamayı ögren .. ares teki rogueleri izlemekle baslayabilirsin ise .. nychris,bobert,000000,lordos vs .. bi izle gör ,70 lvl olmusun ama icraat yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orachi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 stuner sen bence rogue oynamayı ögren .. ares teki rogueleri izlemekle baslayabilirsin ise .. nychris,bobert,000000,lordos vs .. bi izle gör ,70 lvl olmusun ama icraat yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 @orachi sen önce msg yazmayı ören 2 kere aynı mesajı yazma :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 adam video koymuş. video hakkında yorum yapın. oyuncular veya karakterler hakkında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ii işte indiriyom :d 2 video birlikte yavaş iniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheProfessional Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 alemin krali 411 dir nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 stunner videoyu izledim gayet guzel. eline saglik. birtek sarki secimi basarisiz olmuş gibi geldi bana xd bu arada adam video gondermis millet alemin krali şu, yok komboyu bu daha ii yapar diye yorum yapmiş. bi video ceksinler bizlerle paylaşsinlarda birazda onlarin hunerlerini gorelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PCkopat_WarrioR Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 yav bu stunerle ne cok ugrastınızadam ben koxp kops kullandım kastım dio ötesi yok dio o böle zevk alıyo neden ısarala adama bunu sölüyosunuz cyber serverinde kospla kasmayanmı kaldı lvl 63 bi tane örnek verin kosp yada koxp kullanmamıs sona yargılayın lvl 70 olmayı kosp bile olsa kolaymı sanıyosunuz yapmayın böle ya!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efendi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 yaşasın humanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bi ara hiç bitmeyecek sandım güzel olmuş ellerine saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orachi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 @stuner : 2 kere mesaj yazma olayı benden degil siteden kaynaklanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orachi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 @stuner : 2 kere mesaj yazma olayı benden degil siteden kaynaklanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 iimiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
st3am_tr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 congratz :stuner: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssre Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 lem stuner ben bubba beni birşey var gibi 2 saat kovalıyorsun. heralde diyorum. 1 e 1 atmak istiyor kimse kalmayınca dalıyorum sana master döndümü kacıyorsun canını doldurup geliyorsun. yine dalıyorsun. yine master dondumu kacıyorsun.ya adam gibi 1 e 1 at ya da sarma abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar