Mrdeath Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 arkadaslar afedersınz ama ben bu combo programını kullanan rogueların sulalesıne sovmek ıstıom daha dun yenı yetme veletler almıs programı 5 6 skıll bırden kosarak vuruo hadı nychırıs dı falandı fılandı el combosu denıo da kardesım 1 snyede aralıksız 5 damage verebılırmı ?? bugun harpyde kasarken harbi_manyak mıdır nedır o geldı yaptı merak etmesın eger foruma bakıosa onu banlatmak ıcın herturlu seyı yapıcam once adam olun 10 yasında bebelerde adam keser o programlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 http://rapidshare.de/files/13929159/combo.wmv.html 1 pot içene kadar 7 skill 7 r = 14dmg nychris dion bide senin benim 10 katım combocu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 combo programı diye bişey yok öğrenin artık şunu yahu macro de onunda patchtlerimi ne kapalı göremiyorum kullanan..2-3 skill vursa hemen program demeyi bırakın harbi_manyak aresin sağlam rougelarındandır.. bırakta kessin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
honoured Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 benim sol kolum sakatolmasına rağman 4 vuruşu koşarken bi anda yapabiliyom r +sikil r + sikil bukadar basit :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 harbi_manyak da combo programı falan yok..(aslında öle bi program yok) dün bowlun solunda karşılastık bende wolfyada atak scroll olmadıgı için dalmadım o bırakmadı bende dd yi ve shieldi cıkartıp oturup kalkmaya başladım damageleri takip etmek için bol bol zamanım vardı anlıyacagın.sonunda o da bıraktı ve /greeting1 :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 harbi_manyak,verysneaky,agresive,sexy_jesse,sicoxis..bunlarda kombo programı var...daha ben asasini görmeden tüm skilleri vuruyor,pot basamıyorum bile??ben de kombo biliyor ve yapıyorum ama bu combolar otomatik.bana girişiyor ve bir yandan minör+pot basıyor ama nedense mana potu basmıyor????? dikkat edin mana basmadan minör fazla basamazsınız.ah rezil ezikler ah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ya öle combo yapan var vururken pot içemiorumm skill vurmaıorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitch_tr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 kullanmayan varmı yaa bu programıı adam kosarken 1 sn de 5 skıll vurdu harbı_manyak eskıden vuramayan adam bır anda combo uzmanımı olduu bırakın yaa teke tekde kesemeyen adamlarr bır anda ıyı oyuncu oldularrr sadece guler geceerımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ßide programin adini soleseniz.. hepiniz kombo programi kombo programi... baska bisi yok.. suan bitek koxp var.. ondada asasin kombo cok zor.. yediremeyince hemen sallamayin program diye.. belki adamin yerel ve genel ßaglantisi senden daha hizli.. lag sorunu yasamior sen gec algiliyorsun vs. vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orachi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 . [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 20:43 tarihinde, orachi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 program var cogu assianda kullanıyo ama bunu combo programı diye ayırmak yanlıs olur skill hızlı dolmasını saglayan z r yaptıgında ıskalamamak için vb seyler var ama isimlerini tam bilmiyorum ilgilenmedimde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 harbi_manyak ta combo programı oldugunu dusunenler bence idiot dur adamın elinde +8 shard ve +8mirage var kaç aydır adam o iki silah elindeyken combo nun nasıl yapıldıgını orenır ıstese de istemese de ayrıca humanlarda yok sankı hıc program kullanmıs adamlar ıkı dakka da kendınızı akladınız. suan o programın yenı surumu yok herkes veryansın edıyor adamlar kızarınca town cekemıor artık :siyah: shard_x1 paparitorico mudur ne karın agrısıdır bunlar sureklı kızardıgı anda town cekebılme kabiliyetine sahip asaslar dı şimdi bakıomda bi cut bı spıke da benım oluyorlar bu arada bu asas lar tuzak muhabbetını kapmıs canımı cok sıkıyolar stfu human assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitch_tr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bugune kadar kullanmadıkda nolduu ılk cıktıgı gun kullanacam sonra yazarsınız xxx::hitch::xxx buda hıle yapıyoo yapacam lann kafam atarsaa char banlanana kadar yapacamm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 yavaş yap çizerler bi tarafını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mAybelAtEr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 arkadaslar ben harbi_manyak eger bi süpesi olan var sa gelsin arenaya kapısalım... ben lvl 62 2 sene önce oldum. combo örenmek isteyen varsa öretebilirim 6 skill degil 10 skill bile vurursun tamamen el cabuklugu. ben daha eksik oldugumu düşünürken siz bana program kulladıgımı söylüyorsunuz ( bazı arklar.) demekki suan yapabildigimide en ii sekilde yapabiliyorum. ben program var zannediodum ama 000000 bile kullanmıosa program yoktur kardeşim. videosu var isterseniz rapid e atarım izlersiniz. bana camur atan arkadaşlara kulak bile asmıyorum. ben cz de iken onlar hala solucan kesiodu eskiler bilirler beni fazla söze ne hacet ulasmak isteyene de mail adresim [email protected] ne isterseniz paylasırım. camur atmadan ama ( oynayamassın anlarım , yediremessin anlarım, saklanabilirsin ama kacamassın!!! ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitch_tr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 sen mı cızecenn sen kalemle kagıda resım bıle cızemessın bee ezıq herıff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 combo programı var ama ko ya özel bir program değil bazı işlemler için yapılmış bazı program lar var mesela 1 tuşuna basınca bu program sayesinde 1-2-3-4-5 tuşlarını kendilinden bir anda basio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mAybelAtEr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 :) oyundaki nicki ver ezik kimis anlatayım sana siir gibi hemde xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mAybelAtEr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ya aslan parcası bunun adı oyun . oyunu oynamak var oyunu bılerek oynaması var. combo prog. u kullandıgımı ıdda eden arkadas sen odun keser gibi harpy kesıosan benım sucum ne. git f9devil 'i izlede warrior la nası oynanı oren. kasar hood san git 00000 ı izle nası olsa tapionuz onlara. biz turk'uz ya karalayın camur atın. sanada soleyem warriorsan sr(sd skil) surekli dene de gor bakalım ne hale gelion. saniyede kaç sikil vuruosun. sana skıl vurdugum mu war sadece r ler gelio sana.. yanı sen dusun r ile ölüosun o kadar eziksin ne diyem yeter heralde. yine soluorum '' saklanabılırsın ama kaçamazsin!!!'' see you .. beni gorunce '' run baby runn'' hissetmesın bıle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitch_tr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 r mıss kulahıma anlatt sen bunları bı kere lafım sana deılddı lafı nereden anladın bılmıyorum ama yavas ol cızerler dıyen arkadassaa laf soledım zıplama olee bı vıdeo cek ozman bakalım combon nasıll bızde bı seyler ogrenelımm yada programın adı nee sole bızde ındırelımm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mAybelAtEr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ezilme daha fazla.. uzatma kes.. geliceksın arenaya diceksın kı ben kestım bende opucem elini. programla oynıyan sızsınız gotunuz yanınca town ceken sızsınız yemedımi program kullanıor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hitch_tr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ulan bıraz gercekcı ol bee ne zaman gordun kıcım kızarınca town cektıgımıı benı tanıyan ne oldugumu bılıyo zaten gelıp buraya msj atmakta hataydı zatenn sen ve senın kafada olan ınsanlarla laf yarısınada gırılmezz bı gun gelecekk hepınızz program kalktıgı gun sudan cıkmıss balıga doneceksınızz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mAybelAtEr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 program kullanmıyorum canım kardeşim parmak bunlar odun deil sana göre program varya kalktıgı zaman bul beni bakalım ne degişiklik görcen.. ben oyundaki nick i mi verdim sen o kadar cesaretli deelsin demekki xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bende dünki savasta 7damagee aldım 10m ilerdeki atamdan 1 saniyebile almadı bunu yapması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 combo porogramciyim überim düberim @ga ım ıwı 70 bi kimse karşımda dayanamaz ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar