odi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 0di satılık server chayper itemlerini yazmama gerk yok sanırım herkes kohack kullanıyo nick:0di server: cypher lvl:67 np:452k fiyat koymadım teklif bekliyom [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 12:19 tarihinde, odi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 kafanmı güzel pazar alanını görmedinmi dicem 67 lvl yaptığı serverın ismini daha bilmeyen birine ayıp olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 aslında ben cıpır diyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 afferin sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 alacaksan sana satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 böyle tipler var yaaa lvli 65 warrior biliyorum kayarak vuramıyo:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 odi kop bi be su forum kurallarini okumadan niye baslik acionuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 @TreMors aman abi dikkat kayarak kelimesini bile yanlış anlayabilir bu ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 sen bi cıpıra gir 0di sor sadece ama humanlara sor onlar çok iyi tanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 yaw pazar alanına kim bakıyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 yaw almayacksanız dükkanın önünü boşaltın müşteri bekliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 pazar alanı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 oraya kural yazmışlar topic açmışlar senin ne gibi bi üstünlüğün var yada bi eksiğinmi var buraya açıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 forum yöneticileri isterlerse topic kapatır sen boş ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 belki seyar satıcıyım zabıta gelene kadar burdayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 lüzumsuz herif.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 belli kimin luzumsuz oldugu sana ne benim topic de git işine bak forum mu okuyacan git oku sana kim diyo kural anlat diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bi kabahat işliyosun bari özür dilemesini bil salak herif kimse senin konularını burda görmek zorunda değil civatanmı eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 sendenmi özür dileyecem sendenmi ögrenecem sen az uzada ense traşını görelim hadi naş canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnarShe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 benden özür dilemiyeceksin bendende öğrenmeyeceksin gayet açık ve net bir şekilde kuralları yazmışlar okuman yazman yoksa o senin acizliğin. kabahat bende senin gibi bi cahile laf anlatmaya çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 yaw sen halla burdamısın bi git dedik dimi char satıyoz senle çenemi yapacam bende burda satacam sende istedigin kadar yaz hadi canım güle güle iş gücün rastgele bende işime bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 yaw beyler bence bu adam gercek 0di degıl ama hayırlısı 0di gercek ısen bana msn den yaz bakalım angelus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 sen kimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ange Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hah bana zaten sen kımsın dıyosan sen 0di nın 0 su deılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bi char satacaz bırakmadınız ben gidiyom satmıyomda charı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar