-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 boyle bir seyler iste... organizasyona ac dotacilar mevcut. birileri ayarlasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 leb demeden olmuş sinan. yaz listeye geffen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ayrıca duruma göre warcraftlı counter strike, yada lamer gibi uçak kullandığım bf2 midir nedir onu da oynarız isteyen çıkarsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ben de gelirim de siz prosunuz abi ben bilmiom o kadar küfür yemek istemediğim için tırsıyom :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yok be. geffen de bilmiyor. dagitiriz sizleri takimlara. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 iyi o zaman nerde yapıyoruz adeks demeyin ama plx :) bi de üsküdara uzak olmasın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ben de gelirim dota özledim oynamayı walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 adeks olsun derim.. çok artısı var bana göre. ben kadıköyden geliyorum mars'a falan götürtmeyin beni boşuna. ben noobsam sinan senin bir creep kadar fonksiyonun yok oyunda :d [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 12:15 tarihinde, geffen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 valla oyunda bana vuran dyna'nin kederden olmuslugu var. ona gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 dota hariç her oyunu oynarım. (dota oyun değil ya zaten neyse) sırf dota için gidiliyorsa gelmiyelim orayı bi açıklığa kavuşturalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 adeks 2 ye gelin bigun alalim boyunuzun olcusunu o zaman aclıgınız gecer uhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ne zaman olucak bu hede? yarın olursa belkim ben de gelirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 custo. ayarliyabilecen mi sen adeks2yi? bize yan yana en azindan bir 10 kisilik falan yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 size tribi ayarliym bende geliym arklarla battlefield2 fln callofduty2 fln atariz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bu 4 gün sonra falan olsun ayrıca. adeks2 olmasın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 neresi olsun? 5 v 5 dota ortami[pro pls lololo :p] diyorum ben ya. oyle buyuk lan party degil. sonra karambol oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 adeks yeterli. adeks 2 de bir oda yok asıl orda kimin eli kimin klavyesinde belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ben adeks 2 yi ayarlarim bayaga guzel oldu adeks 2 ust katı kapattilar isiklar acik oturabiliyoruz falan bayaga guzel oldu ayarlarim isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Yemek olayını ne yapacaksınız peki Adeks 2'de ? Custo mu yapacak yemeği ? Topkekle karın mı doyar orada sabaha kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ya sabaha kadar dota atılmaz be kusarım ben!! 10 kişi olmasın 20 falan bulun da battlefield2 yapalım yoksa yaş o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 iyi adeks olsun diyecem de yani reservasyon yapmıyolardı en son gittigimizde sanırım. nasıl ayarlarız yeri bilmiom yani. bi de 13 kişi dota oynamak isterse ne pok yiciz :) bi de benim gibi baska noob yoksa nihhoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar