arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 banlansın bu şarkı bu diyardan.. bunalıma sokacak beni nerdeyse dinlemek acı veriyor ama bir yandan da dinlemek istiyorsun..[hline]Guns don't kill people... We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 valla ben dinliyorumda öyle pek bunalıma sokmaya meyilli diil :) kafamı dinlendiriyo portishead - roads dinle bide[hline]Salvador "Colombia" Thompon Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 Skeleton Song bunalıma sokmuyo harbiden beah...[hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray...† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2002 nası sokmuo ya yasakladım ben kendime dinlemeyi o kadar yani.. zaten grup çok bunalım.. that girl where has she been perhaps she never lived all these changes disguises staying the same why so angry you're so lucky lucky girl she will get injured in the slaughter yes she's someones lucky daughter but she can't control her lies there only the water is her friend tough luck girl[hline]Guns don't kill people... We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2002 Yine dinlemeye başladım sonum hayırlı olmicak bu gidişle..[hline]*! tıngırdatır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 inanılmaz bişey..atmosferi alıp götürüyo başka diyarlara.. dinlerkenki ruh halime göre değişiyo bazen bunalıma sokuyo bazen kafamı dinlendiriyo..[hline]Resmim.. icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2002 hmm sen onu sevdiysen gel bi icq ya sana neler göstericem eheh[hline]My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted]My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2002 bu linkteki şarkılar gibi şarkılardan bıktınız mı gelin arcane babanıza johnny hollow dinleyin hohoho[hline]My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted]My eyelids sink into the blackened canvas where dreams are painted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2002 upp çok tuttu bu :P[hline]::What dedin gülüm?:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 - UP - basim donuyo, onumu goremiyorum, ama dinlemeye devam ediyorum[hline]Existence is suffering, and the cause of suffering is desire. [Bu mesaj Draven tarafından 23 Ocak 2003 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 ben uplicaktım vazgeçmiştim eheh :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 deli bi şarkı ya :) hastasıyım[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Grubun adı ne demiştiniz?[hline] I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 johnny hollow[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 ya iste ben boyle sarkilar ariyorum, gothic-melodic, cello/keman falan[hline]Existence is suffering, and the cause of suffering is desire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 sen çok şey istiosun :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2003 ya bilader, sana kafa ata ata aptal olucam iyicene, olur tabi olmazmi oyle sarkilar, arastirmalarima devam edicegim[hline]Existence is suffering, and the cause of suffering is desire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2003 bulamazsın :P bulursan bana da söyle :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 süper süper süperbbb[hline]In the rays of the sun, I am longing for the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Harbi zuper ya... Thanks to arcane for submitting these lyrics... :D[hline]KHaRoN The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2003 icqna bak icqna[hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 delircem abi/abla nedir bu şarkı ya johnny hollow playlist yapamıyorum bunun yüzünden çat diye bi giriyor moral sıfır oluyor berbat hissediyorum dinleyince, ama kapatamıyorum da[hline]Stick me with pins Peel away my skin Pluck out my eyes I can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 daha bunaltıcı gelen ama vaz geçemediğim şarkı; My words are weapons, in which I murder you with. Please don't be scared. Please do not turn your head. We are the future, the 21st century dyslexic, Glue-Sniffing, Cyber Sluts. With Homicidal Minds and hand-guns. We are Insane. Nothing will change. We are In-sane. Nothing will ch-a-n-ge There is a thin line between what is Good and what is Evil, And, I will tip-toe down that line but I will feel unstable, My life is a circus and I am trippin' down that Tightrope, Well there is nothin' to save me now, So I will not look down In a year, in a year, in a year it happens again. in a year, in a ye-ar There's no beginning, There is no end, There is only change. Progression Backwards, is this where we are heading? Take back your soul, Forget your emptyness There is a thin line between what is Good and what is Evil, And, I will tip-toe down that line but I will feel unstable. My life is a circus and I am trippin' down the Tightrope. Well there is nothin' to save me now, I'm falling to the ground Falling to the ground, down to the ground, I speak of maddness, My heart and soul, I cry for people who ain't got contro.l Let's take our sanity, Let's take compassion, And be responsible for every action Hell no, No How No way, No way, No way, No how No way, No how Down to the ground All the way down (Hittin' it again)[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Nail in my heart From my creator You gave me life Now show me how to love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar