PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 http://img133.imageshack.us/img133/5960/adsz8un.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 eski zamanlarda yazılan konuları okuyup o zamanlardaki patiyi ozlememek mumkunmu not:ilk zamanki postları okurken gulmekten catlayabilirsiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ben up in ne oldugunu bilmiodum ahahah sormusum topic acip rezillik xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_Tr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ismim orda geçiyor ünlü oldum beyler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ilk açtığım konu yanlız nick değişik eski accım http://forum.paticik.com/konu.php?id=94078 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 buralrda az sabahlayıp gülmekten yarılmadık nerde orçunlar denizler mustafa abiler ümitler hepsi arazi oldu çünkü içine ettiniz forumun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 @fatal ünlü abicim loggiring :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sanırım herkez sitenin eski haline dönmesini bekliyo inş. eski haline döndügü zaman ve mod lar tekrar geldigi zaman düzelir paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 çok ösledik ama gelen giden yoq 1 ay reset yemese site manyaktı şimdi yafss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 en son açtığım konu xd :) http://forum.paticik.com/konu.php?id=157637 (daha sonra cafe de paticik şifremi açık unutup paticikte heryere küfür etmişti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 way be bir zamanlar paticik neymis simdinin kalite elemanları o zamanlar noobmus(alınmayın saka yapıom) bence bu ko ne zamanki cafelere yayıldı ozaman ounun sonu geldi japko myko cafelerde pek yok ondan hala temizler ben 2004 yılında deli gibi ageofempires oynardımhatırlıyorum o zaman uo modaydı bandaj bandaj die bagıran bi cocugu dowmustum cafede beni delirtmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
str_semiH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 la ne adamsın.hauzah yarıldım ya bandaş bandaş xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ööleyim demi mausmausmausmsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ben 2004 yılında deli gibi cm oynardım taki bir gün cafe ye gidip (sadece ares ve diez vardı ozman lar) bi herifin oynamadığı lvl 26 charını bana vermesiyle başladı :) mmo dan pek bişi anlamazdım o yüzden warriorun skillerini hep yanlış verdiğim için mage açmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 passive kesh abi her 5 topicden 1inde adın var yorulmadınmı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 akşam biriken enerjimi burda deerlendiriyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar