Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bu akşam izmitte dolanırken her köşede bir modifiye araba gördüm.. hepsi telefonlarıyla biyerleri arıyorlar falan.. böle nereye gitsem bi köşeden bi modifiye otomobil çıtı.. sonrasında evime gitmek üzere otobüs durağına gittiğim zaman beklerken (izmitin en işlek kavşağında bekliyordum) o gördüğüm araçlar ve daha fazlası yarımşar dakika arayla o caddeden geçmeye başladılar..hepsi siyah.. hepsi modifiyeli.. hepsinde engeleye'lar falan, böle kapıalrında jbl soun system vs yazan arabalar.. bayaaaa bi araba geçti.. ne iş bu gece yarış falan mı var izmitte..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ohans süfermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ben başka bi anlam çıkaramıorum var demekki:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hı bu arada birden farkına vardırmm.. ilk gördüümde pek ilginç gelmemişti.. bu bahsettim araçların tamamına yakını plakalarını çıakrtmışlar.. şehir içide oldukları için de sanırım arka plakaları fln arka camlara koymuşler.. galiba gece yarısından sonra onları da kaldırırlar.. harbici yarış var bu gece ohannes yau :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 her gece oluyodur senin haberin yoktur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 izmirdede yapıolar diye duymuştum bizamanlar ama gitmek hiç nasip olmadı gece drag yarışına.dragon ben olsam hmn giderdim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 tırlardan dvd player video falan çalacaklardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 selam, bunlar çok fazla 'taxi' filmi izlemiş zihniyetlerin oyunu bence de :p parayla girilebilecek özel pist istiyorum :( bir çok varupa ülkesinde ve japonya'da bu tarz özel pistler mevcut. trafikte yapılan her türlü gayri resmi yarışa karşıyım. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 şöle bişey oldu sana sanırım :) http://rapidshare.de/files/11979652/civic_nation_reality_214.wmv.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar