m1tc3 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya sevgili arkadaslar bu gün bilgisayarıma bi güncelleştirme yapayım dedim daha sonra işim vardı dışarı flan geldim eve ve knight online acmaya calıstım launcherden oynuyom genelde basdım start dedim hack sheld e cıkdı ve doldu ama sattalerce bekledim oyun acılmadı bi yandanda wideo yüklüorum onla bi alakaası varmı yoksa bu güncellemeyle mi alakası var bilen varsa?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 restart attin mi bilgisayara ? yada ondan sonra bi daha denedinmi girmeyi? xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 lol xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 restart attım ve hatta oyunu tekrara yükledim olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 allah rahmet eylesin..:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 eer acamassam yaşayamam ben biliosanız sölein acaba güncellemeden olmuş olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yeni bilgisayar al sen :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkish_bow Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 biraz bekle hata versin sora cık bidaha gir düzelio benim arktada var aynı sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
m1tc3 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bekledim timeup die bişi yasdı ahat verdi ok dedim acılmadı yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar