Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ayıp ya bu kadar olmaz...


aytimania

Öne çıkan mesajlar

beşiktaş taraftarının melek olduğunu savunmuorm ama bu yapılanın hiç kimse tarafından olumlu karşılanacağını düşünmüorm. bakın izmirde ne olmuş: (külübün sitesinden alınmıştır)


dün gece geç saatlerde izmirdeki bjk storea saldırıda bulunan bir grup fenerbahçeli taraftar, otomatik kepenklerin devreye girmesi üzerine mağazamıza hasar verememiş ancak lacivert renkli boyalar ile duvarlara kulübümü;e yönelik ağır küfürler yazarak kaçmışlardır.
izmir bjk store mağazamıza yapılan fiili saldırıyı kınıyor, derbi maçı öncesi fenerbahçeli taraftarları sağduyulu olmaya davet ediyoruz.

kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız,

küfür şöyle: ananı s.... bjk

[ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 18:40 tarihinde, aytimania tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu tip şeyler maalesef oluyor istanbul'da da buna benzer girişimler oluyor bazen.tabii ki kötü ve gereksiz davranışlar.ortamı germekten başka bir işe yaramaz bunlar diyeceğim ama bu tip grupların istedikleri bu kaos ortamı.

bugün fb başkanı aziz yıldırımın uzun bir açıklaması oldu bu konularla ilgili.yani taraftarların ettikleri küfürlerle ilgili.umarım birileri artık bu tip şeylere bir dur der.

bu arada ben şahsen siteyi vermeni isterdim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

30-40 dakka aralıksız tüm stat tek agızdan aziz yıldırımın anasına küfür eden bir kulübün gelipte bu tip konularda gocunması harbi komik...
tarsus maçının hepsini izledim bi grup taraftar bjk a küfür etmeye başladıgı anda bir ıslık sesi yükseldi statda küfür ü önlemek için..
kendinizi fenerbahçe taraftarıyla mukayese etmeyin...
store a yapılan saldırı üç beş çapulsuzun kafa kafa verip yaptıgı bir icraattir , tüm fenerbahçe camiasına , fenerbahçe taraftarına mal edilmesi yanlıştır.
ama inönü statında non stop küfür devam ettigi sürece , bu tip olayların olması kaçınılamaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
her takımda böyle dangalaklar var
nedeni ise rahmetli aziz nesin'in saptamasından da acıkca görülebilir. %60 ı aptal olan populasyonu ele alır isek baskasının anasına küfür ederken agzını yırtarca bagıran ama kendi anasına küfür edilince de köpüren yani kendi yaptıgının sonuclarını düşünmeyen, koyun gibi sürü psikolojisini benimsemiş, aptallar olarak nitelendirilebilecek kitle malesef gs bjk fb ve diğer pek cok takımda da taraftar olarak bulunmakta.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...