bilinc Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 archer bpye karşı güçsüz? yahu ben en kral itemli bplere 700 800 vuruyorum hele uniqsizse 1200+ hemde spike gibi tek vuruş değil ardarda vuruyorum bu dmgleri. hele acid arkadaşın dediği gibi 3 adet acid atıyorum ondan sonra 1500-2000 allah ne verdiyse heheh. priestın ışıklarının yanmasını bekleyin cureleyin ve kesin:p işin şakası tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axicocuk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 coti cok konusuon la sen.. arena gel bakem :d ezüq selling lvl 64 kassar hood itemler ile xd [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 omg volkan abi o_o solo dm yi ben biliom :d sen bana assasinle nasıl kombo yaparım onu yaz:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CotigoLovely Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 i need 70 level archer to 1 vs 1 :)fraps serbest... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ulen amma ukalasın senın bu yazdıklarını 10-13 yasındakı cocuklar bılmıo barı yazmada ogrenmesınler cunku saten basımız agrıo onlardan kser hepsi lakın o itemlerde beleş deıl eger dupe yapıosanda ıron belt we ıron neklace yazmamıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 ulen amma ukalasın senın bu yazdıklarını 10-13 yasındakı cocuklar bılmıo barı yazmada ogrenmesınler cunku saten basımız agrıo onlardan kser hepsi lakın o itemlerde beleş deıl eger dupe yapıosanda ıron belt we ıron neklace yazmamıssın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar