Chasten Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 japonların pinpon uyunu muthiş bişi =) http://www.albinoblacksheep.com/flash/pingpong.php [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 17:04 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 dikkatli bakarsan tam filenin arkasında topun yönünde hareket eden bir silüet var. o adam tamamen siyah giydirilmiş ve siyah bi sopa ucuna tutturulmuş topu sağa sola götürüyor. ayrıca aşmış matrix sahneleri de yavaş çekilip hızlı oynatılıyor ve kamera açılarının iyi kullanımı sayesinde gerçekçi oluyor. yapılışını izlemiştim ben bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 orda siyah giyinmiş bir adam yok. 10 adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ben yapımını izledim valla topu tek bi adam kontrol ediyor. arkada var da topu kontrol eden adam bi tane. sopa ucuna pinpon topu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yapılışını izlemye gerek yok nasıl yapıldığını anlamak içinde zeki olmak gerekmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 eski baya ama hoş evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 "dikkatli bakarsan tam filenin arkasında topun yönünde hareket eden bir silüet var. o adam tamamen siyah giydirilmiş ve siyah bi sopa ucuna tutturulmuş topu sağa sola götürüyor. ayrıca aşmış matrix sahneleri de yavaş çekilip hızlı oynatılıyor ve kamera açılarının iyi kullanımı sayesinde gerçekçi oluyor. yapılışını izlemiştim ben bunun " orly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 çok mu garip bi mesaj atmışım cristoph?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hayır, zaten gün gibi ortada çok önemli bi ayrıntı yakalamış gibi anlatınca biraz garip gelmiş olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 evet bana göre garip..ilginç birşey bulmuş olsan neyse , 5 yaşındaki bebeğin bile görebileceği bişeyi 10satır açıklarsan bana göre garip ve komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 müthiş bişey deyince sen ben de senin yakalayamadığını sandım ve açıkladım. ki normalde tvde izleyince o adam gözükmüyodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 neyse teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 o görmedi diye ben açıkladım. öyle bakın ben yakaladım demek de istemedim iyilik olsun diye sadece yoksa ben de biliyorum herkesin yakalayacağını. bilgi paylaştım "o rly?" oldu ya :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kk gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 açılmıstı:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ehue güzelmiş valla. ama masa biraz küçük sanki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 christoph'tan ve chasten'den özür diliyorum. videonun sadece başını izlemiştim ne olduğunu anlayıp kapatmıştım ama meğer zaten çekimini gösteriyomuş düzenlenmemiş versiyonmuş. yaptık işte bi mallık affedin :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 estafullah. =)) @unac sendemi burayi okudun =p http://forum.paticik.com/konu.php?id=173275 [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 18:14 tarihinde, Chasten tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yok gerçekten açılmıstı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 taa kaç ay (belki de sene) evvel bi dergi vermişti cd'sinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 allahın mantarlari yaa gene yapmişlar yapacaklarini :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 http://en.wikipedia.org/wiki/matrix_ping_pong [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 06:05 tarihinde, xueshen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar