DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya kusura bakmayın daha önce bu konu ayrıntılı anlatılmıştı ama . bu np sembolleri nasıl gelio.. bende suan 25***/19*** np var ama hale bi işaret geldigi yok . k işereti 16k np de gelmiomuydu .. ? bu konu da biraz beni aydınlatırsanız sevinicem . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadlyStroke Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 clan rank tan oynadığın server ın player larını bak en alttakinin np si ni geçtimi çıkıyo benim bildiğim kadarıyla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alocum Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 deli veli hangi serverdasın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 alocum ben hasan abinin cahardan bahsediom ben biraz zor görrüm 25k np :) bu arada olimpia human saw :) bu arada hepsi senmisin lem...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_WeLi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 lütfen biri acıklasın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 aylik np siralamasinda ilk 100 de olanlara isaret cikar du su an ayin sonlarinda oldugumuzu dusnuorum sanirim sonlardakilerin bi 20 k np si vsardir en az yani sag tarafta bu yuzden cikmamis olabilir bi de cypher da bug var bildigim kadariyla isaret cikmio orda oynuosun o da sorun cikarmis olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
independent Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 player sıralamasında ismin varsa simge cıkar diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar