256 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sayk0 +9 shell kaynıyor serverde. doozer diye bir assasin de bizim arkadaşa göstermiş +9/19 shell bot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alocum Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 la nerden buluyonu z siz bu itemleri allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheProfessional Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 dreed msg kutuna bak bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 alocum cypher magesi :d sana iron set lazım çok damage alıyorsun. cypher'de item bulmak basit ama zaman gerektiriyor. ticaret yapacaksın 400m e aldığın kekuriyi 550m den satacaksın. 30m e aldığım fp dagger defance rogue helmeti 30 gb ye satacaksın. işte o zaman senin de itemin olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 beyler unigler +5 e kadar da cıkıyo +8 e kadarda zamanında bende bir sürü item vardı... defender of lord 10 tane forgetten kutusu 50 tane iron impack 5 tane (1 tanesi +8 oldu gerisi yandı) raptor +8 sheller +8 goldbar 10 tane hanguk sword 5 tane totomic spear 2 tane giantic axe 2 tane o zamanlar itemlerim doluydu.... hangukları +0 dı aldım (unig itemdir) +6 yaptım çayır çayır yanıyodu. defender +6 yaptıgımı biliorum... totomic spear +0 aldım +8 oldular... iron impack +8 yaptım ama 4 tane yaktım gigalar saten +4 de yanıyolar raptoru +8 yaptım 3 tane raptor gitti +8 olsun die sheller vs vs +8 yaptım hep ama cok item die umursamadım yananları şimdi olsa yapmam :) [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 13:21 tarihinde, MiLiTaN_44 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 çok az sayıda olsada +9 item veya +2+3 uniq var ama onlarda zamanla bannlanır ve bannlanıyorlar...genelde bişey kalmadığından oynaması zevkli cypher'da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sayko bende ilk başta itemlerimi yazdım.iyi bakarsan +9 shell helmeti yazdım.ve şuan hala üstümde var ve kullanmaktayım. :)yalan yok kimseyi kandırmaya çalışmıyorum.rol +1 pp+3 umde war.bana pm atın tradeden göstereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 256 sen wariourdun demi.apos yapmıştık.deli item var sende.ben sattelite.ben de az sayılmam. +3 mage earing +1 elemantal pendat +1 cyrıstal belt +8 lycaon staff===sattım :d +9 wizard staff +9 paper mage set elbisleri hp/90 canım buffsuz 2217 :d bu kadar bi ezüq wariorum var. +8 chitin set +9 glave (reduceli)salak gibi reduce bastım :d +1 priest pendat +9 str takılar:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yaw her itemim güzeldi.çoğu silindi.kalanlar, +1 priest pendat +9 glave +1 elematal pendat +1 cyrıstak belt +9 mage elbisesi set (paper) magenden kalanlar wariourdan herşey duruo :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zraile Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ama itemlerin hiç biri drop diil yalan olmasın!!!hep satın aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Valla en az item bende var ozaman: +6 Rogue Shell set sadece boots +7 +7 dual shard dual kekuri ring +6 dex belt :D +8 +9 gerisi set Baya bi eziğim yani cypherda DieHippie nickim :) ama yinede keserim yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 legal olarak +9 / 10 yapabilirsiniz.. ama bir arkadasinda bahsettigi gibi.. yeterli imkaniniz varsa =) inanmayan alsin sbreaker vs. denesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreed Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 arkadaşlar bu benim paticikteki ilk postumdu ilginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.açıkçası bu kadar ilgileneceğinizi sanmıyordum.serwerlar açıldıktan sonra charıma girdim herşey duruyor.bide c3 te talos kestik.bela,::allstar ben ve ::delta34::.drop glass belt :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar