can Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 beckham gibi popstari[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 heee ona +1 demek lazım...[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 güzel güzel ilhan son vuruşlarda 2 sene önceki gibi ama güçlenmesi lazım meph orda tokattan önce farkındaysan tekmeyi yiyor ona sinirleniyor. maçta asıl güzel olan sergen adam her geçen dün daha iyi oluyor yine halısahada gibiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 İlhanın 2. golü çok şıktı ama sahada asıl şov yapan sergendi. Adamdaki yetenek süper halısaha maçındaymış gibi oynuyor resmen ama heriften topu alamıyorlar. Birde milimetrik paslar atınca... sergen oyundan çıktıktan sonra beşiktaş duruldu resmen. umarım lazio maçında sergen de ilhan da böyle oynar.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: Mephisto_, 07 September 2003 22:40 tarihinde demiş ki: rofl ilhan jübile maçında tokat attı herife, bide düzeldi diyolardı, çirkef değil diyolardı[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Ya deminden beri bakıyorum zart zurt bi laf sokuyorsun ilhanı ilk kez mi gördün hayatında ? bilmiyormusun adamın aniden sapıttığını ?[hline]KinGpiN the striked sazan Emaleth, 07 July 2003 16:49 tarihinde demiş ki: kafana terlik yiye yiye beynin sulanmış senin iyice. antin, kuntin, gugurigu filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 hala sinirli olmakla çirkefliği birbirine karıştırıyorsun[hline]fading away and leaving long for sleep, closer now lead the way into death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ılhan ıcın hayırlısı olur ınsallah[hline]Metall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 ilhan gs'de olsaydi cirkef olmicakti tabii.. ilhan'i savunmaya gerek yok adam futbol hayati bitti diyenlere en guzel cevabi oturttu.. fanatik gazetesi artik avcunu yalar bitiremedi ilhan'i.. lucescu bosu bosuna biseyleri beklemez ben diyorum ilhan patlicak hemde cok pis patlicak.. ilk geldigindeki gibi oynuyo adam wuruslari fln hele o 2.gol yokmu? adami alnindan opesim geldi resmen..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 hoca çirkef değil diyen sizlersiniz adamın ne mal olduğu belli, futbolu çok kaliteli ama çirkefin önde gidenlerinden[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 said: arcane, 08 September 2003 00:19 tarihinde demiş ki: hala sinirli olmakla çirkefliği birbirine karıştırıyorsun[hline] bülent çirkef, neden? dirsek atıyor, hakeme bağırıyor itiraz ediyor ilhan napıyor ? tokat atıyor, hakeme bağırıyor itiraz ediyor farkı nedir anlayamadım, ikiside çirkef işte[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 ilhan her pozisyonuna itiraz edio, bu faul, bu değil diye[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 öyle bütün falan deme ergün'e laf yok[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! [Bu mesaj regulus tarafından 08 September 2003 20:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 tayfur?[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Mansizin olusu tum lige yeter susun artik :D[hline]Forcedata Hosting Mix Online Gaming Inc. [b]Icq : 293780965 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 yahu adam sakatlıktan yeni çıkmış ayalrdır oynamıyor sen ona çifte dalıyorsun sonra top cıktıktan sorna birde ayagını kaldırıp gömüyorsun. ciftesi 2 santim sağa gelse tamam 6 ay daha shalarda olmayacak ilhan zaten fizikl oalrak dayanıklı biri değil. e insaf be kardeşim orada ben olsam ben de gömerdim birtane birinin gömmemesi için de aşırı sabırlı olması lazım ilhanın yaptığı hareket ne olrusa olsun yanlış tamam ama ilhana laf ediyorsunuz abri şu junior denen herifi de eleştirin hiç maçı izlemeyen pozisyonu görmeyen biri de sanacak ki ilhan durduk yere vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar