Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

film izler gibi izlediler.

Chasten

Öne çıkan mesajlar

denizde birisini kurtarmak sandınız kadar kolay bişi deil göt yememesi dediğin şey krizde olan bi adam ve boynuna veya yüzüne veya bi yerine kitlenirse eğer kendini krutaramayıp sende ölebilirsin, boğulan kişi kurtaranı tutar ve dibe çeker onuda, denizden birisni kurtarmak için biraz bilgili olmak lazım, her babayiğit yapamaz onu
Sosyal ağlarda paylaş

bende kesinlikle atlardım zaten dışarıya vs. çıktığım da mutlak yanımda biri olurdu ve eşyalarımı verecek biri zaten olurdu yanımda iyi de yüzücüyüm mutlak atlardım.yanımda kimse olmasa da yere bırakır atlardım

insan hayatı bu.oradaki %90'da kıçım ıslanmasın diye o adamın ölüşünü izlediler.yazık ya.

[ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 02:20 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Tumuyla beraberdik gercekten halkımız bir hayli uctu devlet devlet diolarda millettede var Bana dokunmayan yılan bin yasasın die die hertaraf yılan doldu Simdi üstü bos gezen insan kalmadı saat 6 dan sonra sokakta gezen aile yok kovalamaca sırasındada höyt deseler ölecek adam adamın yanından gecerken dediği sey ne olmusssss ne olmusss bende tabii .... olmus dedim
Sosyal ağlarda paylaş

babam anlatıyo geçen gün bi kadının çantayı yürütüyolar babamın tanıdığı biride bunun peşinden koşup yakalıyor ve iyice dövüyor adam hastanelik oluyor.. sonra bu adam babamın arkadaşını tel ev karısı çocuğu herşeyi araştırıp buluyor bi kaç gün sonra mektup aynen şöyle ;

hastane masrafını ya ödersin yada karın ve çocuğunu unut

tabi olayın bunla alakası yok ama .. bazı sonuçlarda bu boyuta kadar gidiyo... bu olay gerçek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...