Twisty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 divx xvid gibi avi mpeg uzantılı film lerimizi nasıl dvd de izleyebilecegimiz bi sekilde dvd ye kaydederiz arattım ama bulamadım eger daha onceden acılmıssa affola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 doom9.org sitesini gezin. uzun bir işlem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 eğer dvd player' ın divx destekliyorsa doğrudan dvd' ye kaydetmen yeterli oluyor. ama eğer dvd' ye çevirmek istiyorsan o bildiğim kadarıyla uzun bir işlem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 islemi kaba taslak biliyorum ama sorun su ki cucusoft avi to dvd vcd svcd mpeg convertor (pro version) v4.17 adlı programı cekip kurudugmda dosya eklerken program hata veriyor ve hiç bir video dosyam acılmıyo aynı sekilde onlarda hata veriyor sildigimdeyse programı hersey duzedlip gene calısıyor makine duzgun bi sekilde simdi dediginiz siteyede bakıcagım tessekur edeirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 http://turkish.doom9.org/index.html?/mega_dvd_authoring.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar