ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 arkadaşlar benim yigen de wow oynuyor fakat son günlerde soyle bir hata musallat oldu unable to validate game versiyon this is maybe caused by file or the interface vs.. vs.. git wow-eu.com/support a gir dio cozum için karmaşık olansa cocuk 3 aydır oynuyor aynı cd lerle yüklüyoruz yemio windows u baştan yukledim yine olmadı bilgisi olan lütfen yardımcı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 banada olmuşdu benim addonlardandi alayini silip yeni/taze versiyonlari çektim. arkadaşada olmuştu onunkide patch dosyasi bozukmuş mpq yu hatalı extracte ediyormuş tekrar full patch çekdi düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 wow u yeniden yukledim.. interface bomboş... patch ı de orjinal downloader dan cekıorum.. ama bana full patch sitesi verebilirseniz cok ii olur yeni indirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 http://www.blizzard.com.ua/files.html burda hepsi var sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 gideremedim hala pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 aynısı bana da oluyo yav :/ her seferinde repair çalıştırıyorum düzeltiyo ama 2-3 günde bir oluyo deli etti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 sorunu hallettim patch leri kendim siteden indirerek yükledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar