senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 belçika polisi razorback sunucularına ani bir baskın yaparak bu sunucuları kapattı. artık razorback'imiz yok :( bundan sonra millet kad'a hücüm edecek deniliyor veya razorback'in yerini donkeyserverlardan birisi alıncak deniliyor. kaynak frazsızca var elimde şu an http://www.ratiatum.com/news2874_les_serveurs_de_razorback_saisis.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bu yaziyida divxplanet'ten buldum. [spo id=5727436] belçika ve isviçre yetkilileri razorback2'ye baskin yapti dünyanın en büyük p2p yönlendiricisi yasadışı eylemden alıkonuldu brüksel, los angeles-- bugün belçika ve isviçre'de polis ve soruşturma yetkililerinin ortak bir operasyonuyla dosya-takas ağı razorback2 kapatıldı. aynı anda yaklaşık 1.3 milyon kullanıcının yasadışı dosya takasına imkan veren razorback2, edonkey ağının bir numaralı sunucusuydu. ticari bir girişim olarak işletilen razorback2'nin listelediği 170 milyonu aşkın dosya içinde, milyonlarcası telif hakkına sahip film, yazılım, oyun programları, tv programları ile uluslararası ve a.b.d ünvanlı müzik dosyaları da bulunmaktaydı. site bütün dünyadan insanlar tarafından düzenli olarak kullanılsa da, büyük çoğunluğu avrupa'lı kullanıcılar oluşturmaktaydı. ''bu, internette devam eden peer-to-peer (kullanıcıdan kullanıcıya) illegal dosya paylaşımına karşı kazandığımız büyük bir zaferdir.'' dedi motion picture association (mpa) başkanı dan glickman. ''razorback tarafından illegal/telif hakkı olan paylaşımın kesilmesi ile birlikte diğer illegal ağların da korsan/telif hakkı olan materyalleri sunmalarının önüne geçmede tüm dünyada korsana karşı verdiğimiz savaşta pozitif bir adımdır.'' motion picture association (mpa) yönetim kurulu başkanı ve ceo'su dan glickman, "internet üzerinde peer-to-peer ağlar yoluyla yayılan yasadışı materyallerin kaynağını kesmeye yönelik mücadelemizde bu büyük bir zafer oldu," dedi. "razorback2'nin yataklık ettiği, telif hakkı sahibi eserlerin yasadışı trafiğini budayarak, telif hakkına sahip eserlerle internet korsancılığına kaynaklık etme imkanına sahip diğer yasadışı ağları da güçten düşürmüş oluyoruz, ki bu korsana karşı uluslararası mücadelemizde olumlu bir adım." isviçreli yetkililer site yöneticisini bu sabah isviçre'deki evinde tutukladılar ve evini aradılar. bu sırada, brüksel yakınlarında zavanteem'de bir yetkilinin idaresindeki belçika polisi bir internet hosting merkezinde bulunan sitenin sunucularını ele geçirdi. isviçreli ve belçikalı yetkililerce yürütülen operasyonun hedefi, birkaç popüler yasadışı dosya takas ağının yasadışı dosyalara yönelik büyük bir kaynağı ve yönlendiriciyi devreden çıkarmasıydı. razorback2'nin kapatılmasıyla, korsanların rahatça elde edebileceği online yasadışı içerik büyük oranda azalacak. 2004 kasımından bu yana, yetkililer a.b.d'deki tüm büyük edonkey sunucularını kapattı, şimdi sırada avrupa var. (......) razorback2 istatistiklerinde aynı anda online olan kullanıcı sayısını sitesinde afişe etmekteydi bü gün ise kullanıcılar razorback2'ye bağlanmaya çalışıyor ve şu mesajı alıyor: ''razorback2 sunucusu ölü görünüyor.'' mpa yöneticisi chris marcich isviçreli ve belçikalı makamlara iş birliği yaptıkları ve böylesi kötü girişimlerle ilgilendikleri için teşekkürlerini sundu...mpa insanları eğiterek, internet hırsızlarına karşı harekete geçerek, korsan girişimlerin kökünü kazımak için yerel sinema endüstrileri de dahil olmak üzere tüm dünyadaki icra makamlarıyla beraber çalışarak birçok koldan yaklaşıyor... ][url=http://forum.divxplanet.net/index.php?s=cf2f290f1e74969d2f0b48d8b90d5f46&showforum=13][/url] [/spo] [ mesaj 22 şubat 2006, çarşamba - 19:27 tarihinde, senko tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 19:28 tarihinde, senko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 efsaneler ölmez.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 sadece isim değişti emule kullanıcıları için. yenisinin adı donkeyserver no1. farkeden bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hehe yorum süper adiemus :) katılıyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 zafer kazandık diyor gaza geliyor yetkili , demekki hiçbirşeyden haberi yok , yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ne ile suclanacaklar acaba. sonucta emule mantiginda bu adamlar dosyalari saklamiyorlardi, sadece iki kullanicinin birbirini tanimasini sagliyorlardi. ama gazetelere oyle yaziliyor ki adamlar sanki dosyalari saklamislar. anlamadigim sey dosyalari saklayan news serverlar vardir, en buyukleri de abd dedir easy news mesela. onlara niye birsey yapilmaz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 @adiemus tam olarak öle degil aslında donkey server no1 in kapasitesi 950k kadar razorbackin 2.5m di.. ama d.server no1+kademia kullanılarak 2.5 m luk kullanıcıya ulasmak hala mümkün gözüküyo simdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 abi kahretsin ya bende diyorum nerde bu razor. ama komedi olmuş. donkey no 1 in yükselişi olacak bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bir gün şöyle bir haber duyucaksınız... "razor back" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 katılıyorum, yada "razorback back" dibi bişe olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 üzüldüm gerçi çok fazla kullanmadığım bir sunucuydu genede kötü bir haber.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 zaten son günlerde sürekli doluydu değil mi? 1.10m kullanıcı hep doluydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 gençlik razor'u buldum razorback oldu yine ed2k://|server|64.34.161.177|5661|/ yani ip 64.34.161.177 port 5661 yalnız şu anda 44m dosya var ve donkey server no1'de 98m dosya filan var bide ping 1500ms çok fazla dkserverno1 ise 300ms ping ama razorda daha çok kullanıcı var. bağlantısı yavaşlamış sanırım ve dosyaları azalmış tam adı razorback 2.4 bi kontrol edin isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 sahte o razorlar girmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar