Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 @_hoodstar_ charı geri alalı 2 ay oluyo ilk günden bu yana oynayan sahibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ee sonra.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya bu video yu izledimde warior ash mi kesio pot bile basmıo yaw benim kortugum tam tam ve setc cocuk bunlar deildir heralde nik benzerligi flndır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 deda nikin üstüne bakacakmısın benim dediğim de bu zaten kohack le skill zaten vurulmuyo kohack otomaik pot içer hp potla mp yi aynı anda içer server res den sonra bi sürü mage i pot içirtmeden kestiğiniz hiç mi olmadı shhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya abi tam__tam uzun suredir aresde oynuo eger dupe fln yapsa o warior 2 sini birden alamasdı ayrıca wariorun master i bile kızarmadı :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 warrior da duper dir tam olur iste normal kapisiolarmi gibi kapisirlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 @deda kusura bakmada körmüsün 3-5 kere daha izle videoyu kırmızılaşmamış shhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 engin ve erkin ikisinide iyi tanırım uzun zamandir ne olduguklarınıda ok iyi bilirim :) ama sunu soyleyimki dupe yapıslardır ustleri hep dupe zaten, kosp'a gelince hic kullandıklarını gormedim. daha oyunda saglam denicek bir kişiyi kestiklerini gormedim. bana sunu kestik bunu kestik derler ama hic canlı sahit olmadım, kestikleri kişilere sordugumda da ben onları 1vs1 cagırıyorum gelmiyorlar diyorlar birisi bisi demiş server en iyi assasinslerinden die :) biraz ucmus :) ikisi anca pofidik mageleri keser. anca itemsiz rogue keserler :) eger bu oyundan oyun bilmem np kasmaya bakılıyorsa np kasmak kadar kolay bişi cok ozellikler onlar gibi surekli oyunda olanlar icin kastıkları np cok az :) [ mesaj 24 şubat 2006, cuma - 02:37 tarihinde, 4ever tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 02:38 tarihinde, 4Ever tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 yaklaşık 2 hafta önce sert_cocuk ve tam_tam dupe den ban yedi. 3-4 gün sonra açıldı. tam_tam in üzerinde 3000 küsür bus varmış. onların dupe yaptığını cümle alem biliyor hatta kendileride söyluyorlar. ama kohack kosp koxp gibi seyler kullandıklarına sahit olmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 müslüm yeterince şey gördüm ben...kimin ne olduğunu biliyorum yeterli benim için .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 beyler birde o sizin alcazer dediginiz adam :) soulslayer'dır bunuda herkes goz onunda bulundursun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deda Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 soulslayer ko zamandında 70 di neden 70 skili yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 stuner_cypher cok konusuyon sus artık cypher ın övülecek neyi var söyle bana kosp umu kohack ı mi 2 hasfta da 70 olması mı ares in cypher out olay budur serverler arası savaşta ta bunu gördük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xingu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bu tam_tam la sert_cocuk un yaşı kaç :)) şimdi okudumda konuyu çocuğa kospçu dediniz die yatıp ağlayacakmış az daha kosp kullanıp kullanmadığını bilmemde alcazer çökmüş orda 2sinide 1de alcazer hakkaten soulslayer mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 o patchdeki itemlarıyla , şuandaki itemlar bir mi ? ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ever o alcazer gercekten ss dir [ Mesaj 25 Şubat 2006, Cumartesi - 23:39 tarihinde, 4Ever tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 @_50cent_tr serverlar arasi sawaşa cypher katildimi yaa ? o_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 the_cute cypher ares in insanların karşına cıkıpta yenecek mi sanki güldürme beni katılsanız kaç yazar diez in orcları konuşulyodu onlarıda gördük şampiyon biziz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ROHAN_KNIGHT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 benim asıl çözemedigim sizcede sword dancıng i baya seri vurmuyormu bana oldugundan daha hızlıymız gibi geldide yada buün e kadar gorduklerım cok yavs vuruyordu ama alcazer e helal olsun fena hırpalamıs ama herkalde sert cocuk ve tam__tam sımdıkı halıyle dalsa alırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiyakatr Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 bu tam_tam we sert_cocuk kospcudur onlar kullanmıyorlardı ama klandakı 3 tane kospcuları kastı onları kac kere yakaladık delikanlılarsa gelsınler karsıma sert cocuk tam tam we jaderuz golemde oturuyorlardı 65e kadarda orda kaldılar dupeler trade hackler cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 ikiside aress deki en saglam dupeci adamlar cyperda da bunlar basladı ilk cheat dupelemeye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ROHAN_KNIGHT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 alcazer swordu nesıl bu kadar hızlı vurabılıyor cvp lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 attack-berserker ise normaldir sword hızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 said: ikiside aress deki en saglam dupeci adamlar cyperda da bunlar basladı ilk cheat dupelemeye :p daha temple yokken chestler cypherda dolaşıyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar