PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 arkadaşlar enionum yandıktan sora(5e basarken) oyunu bırakıyım dedim biras wow oynadım ama ne biliim çok güsel ama cnm knight oynamak istiyor herneyse konuya gelelim lwl 43 archer 2 tane +6 mirage i we +6 fp seti en kolay yoldan nasıl kasar wereceğiniz fikirler kesin we kısa sürerse çok sewinirim hepinizin cwplarını bekliyorum nasıl kasaılır dual +6 mirage + fp set? lütfen bişeler yasın çok lasım şerefimle kasmak istiyorum?napim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 40$ verip k.cash alıcaksın olay bitecek xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 yada daha az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 lem ben şerefimle dedim k2 ye para wermem 6 olmadan :) hem kc 20 deilmidi ? 40mı oldu? para sorun deilde kartla paypal yoqq napcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 60 deicektim 6 deil e napim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 20 yede war 40 ada hangisi istersen ben 40 alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 koskoca patiden 1 kişimi cwp werio yazık walla patiye... yoqmu bilen abyss kassam hesapladım ama yaklaşık 40 abyss gerekio onuda kasmak çooook zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oposse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 koxp al git abyss e otur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 yafs 40 deil 450 benim klavye kafayı yidi kusura kalmayın ee 450 abyss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 şerefimle dedim sen kosp diosun :p ohooo ben wow a adewam 2 tane +6 mirage , kasamadıktan sonra anlamı yoq oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 koskoca pati reply 1 one sux :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 suz ki ne suz hazır burdasın bi cwp werir insan:p ya walla aarkiler bi cwp ımı esirgiyosunuz benden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 abyss kas 50 civarında serverini bilmiyorum sat onları sonra pazarcılık yap 1 2 gun yeterli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorDofHmN Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 .. [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 16:48 tarihinde, LorDofHmN tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioNHearT545 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 harpy den çıkma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hic ugrasma kardes bir sure lvl kas sonra isin harpyde biter fp lerde dusuyo zaten miragelerde sonra upla. ha ben bilmem up falan diyosan hergun bir kez upla yanmadan cikarsin. +6 olmadanda mirageler poison basma hayirli oyunlar. knight bir hastaliktir. bazarow : the king of the fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 aresdeysen ve humansan gel sana +7 fp setihediye ediym ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakemal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 onemli olan birilerinden biseyler almak degil kendin yapip kendi emeginle oyuna daha cok asilmak. yani karuslara karsi cokmek:d:d:d bu arada orc olmayi dusunuyorum. kizmayin ama humanlarda ezik daha fazla :s bazarow : the king of the fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ares de humanların sayısının org lardan fazla olduğu için aralarındaki eziklerin sayısı org larınkindende fazla olması normal ama oranlarsak org lardaki yüzde daha fazla olur ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 moradonda pazara çıkılır. iki adet +6 mirage "aga valla son param ahada bu " taktiğiyle pazarlık usulü alınır . ertesi gün mirageler dupe diye silinir. afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar