Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dual +6 mirage nasıl kasılır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar enionum yandıktan sora(5e basarken) oyunu bırakıyım dedim biras wow oynadım ama ne biliim çok güsel ama cnm knight oynamak istiyor herneyse konuya gelelim lwl 43 archer 2 tane +6 mirage i we +6 fp seti en kolay yoldan nasıl kasar wereceğiniz fikirler kesin we kısa sürerse çok sewinirim hepinizin cwplarını bekliyorum nasıl kasaılır dual +6 mirage + fp set?

lütfen bişeler yasın çok lasım şerefimle kasmak istiyorum?napim?
Mesaj tarihi:
hic ugrasma kardes bir sure lvl kas sonra isin harpyde biter fp lerde dusuyo zaten miragelerde sonra upla. ha ben bilmem up falan diyosan hergun bir kez upla yanmadan cikarsin. +6 olmadanda mirageler poison basma hayirli oyunlar. knight bir hastaliktir.

bazarow : the king of the fighter
Mesaj tarihi:
onemli olan birilerinden biseyler almak degil kendin yapip kendi emeginle oyuna daha cok asilmak. yani karuslara karsi cokmek:d:d:d bu arada orc olmayi dusunuyorum. kizmayin ama humanlarda ezik daha fazla :s

bazarow : the king of the fighter
Mesaj tarihi:
ares de humanların sayısının org lardan fazla olduğu için aralarındaki eziklerin sayısı org larınkindende fazla olması normal ama oranlarsak org lardaki yüzde daha fazla olur ^_^
  • Yeni Oluştur...