TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 dün gece areste karşılaştık iyi kaçtın,seni kovalarken arkadaşın gelip kesti beni arkadan,ama dün sende hile kohack falan yoktu.hep böyle olmanı temenni ederim.kaçma benden korkma +7 mirage var bende ama iyi kombo çakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 özel msj ı boşuna koymadılar dimi paticige Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bu msg ın mantıgı ne ya pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 sıradaki sarkı bana gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hani reklamlarda varya 3 organ,aynı onlar gibi olmuş yazdıklarınız:) özgür platform var özel yazmak istemiyorum sanane dangoz kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 kohackmiş :s pehh... kanıt göstermeden bu iddiana yorum bile yapmıcam. ayrıca "murtaza seni dün gece kestim nasıldı ama noooppp????"""" diye topic açarsan senle burda dalga geçerler. biraz mantıklı olunya burası babanızın oyun bahçesi diil. derdini özel mesajla anlat, topic açıcaksanda çamur atma. atıcaksanda kanıtla inanalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 more nbr kardeş nslsın oyun fazla göremiyom seni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 katastırop sen kimsin?nickini yazar mısın bana bi zahmet.sana ispata zorunlu diilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOLDIER Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 more tanımadınmi beni ? soldier_tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 nickim catastrope diez oyuncusuyum hemde çok uzun zamandır. ispatlamak zorundasın çünkü tamamiyle özgür olduğunu sandığın halka açık bir mekanda birine kanıtsız suç iddialarında bulunuyorsun. ayrıca bana diil tüm herkese... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 katırstop neden bu kadar kızgınsın?ben murtaza'ya çamur atmıyorum,onun düşmanı diilim.gerçekleri yazıyorum,onun iyi bir oyuncu olduğunu da ,senin yalamalığına ihtç. olmadığını da biliyorum,sen iyisi mi diezde kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 lol bab the kenk of the bab of the kenk of the bab of the kenk of the bab of dangoz rulz :d fran sux : ppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baelithilie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 işte tipik bir yeni pati sorunu...forumtr yeniden açılsa keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 tremors, laflarına dikkat et. yaşın kaç bilmiyorum fakat çocuk gibi davranıyorsun. adam gibi tartışıcaksan tartış eyvallah ama işi hakaret boyutuna getirirsen ağır cevaplar alırsın. benim bir çok serverda farklı charlarım var diezdeki daha çok biliniyor diye söyledim. madem murtazanın iyi bir oyuncu olduğunu biliyorsun neden bariz ap açık bir şekilde çamur atıyorsun. şimdi ben sana burda "tremors sen kospçusun bunu ikimizde biliyoruz, elimde kanıt yok ama bunu sende bliyorsun yapma bunu ... " falan dersem sen mutlu olur musun?? adam gibi cevap vericeksen ver, aksi takdirde benden bir daha cevap almıycaksın... saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 baba pardon,işi biraz bayağılaştırdım özür catastrope,senin eleştrilerinden mahrum kalmak istemem ama murtazaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! kesecem seni!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 pm atın pm, böyle şeyler için konu açmayın boşu boşuna. hayır madem açtın, nickini filan yaz da bilelim kimmiş, neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bak nasilda n00b kaldi Murtaza.Dimi? o zaten kohacksiz oynamaz :s [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 17:16 tarihinde, Theridone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 kanıt göstermeden suclamanın we savunmanın bır anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 @tremors: yeni mi anladın evet murtaza çok iyi bir oyuncu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beowolf Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 sen assasian mısın tremors :d belli konuşmandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ahahahahah paticik eski günlere mi dönuyor :d tremors sende benden kaçıyorsun ? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 pico 3 vakte kadar human olcakmıssın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 falimda mi cikti ? xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 içime dogdu valla dogrumu tahmin etmisim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 pico ile arada karsılasıyosda kıyamıyom :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar