KILIC Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 gecen haftalarda powerupstore announchment muhabbetine 4000 cash almistim.. ismım notice olarak gecmesine ragmen vadedilen hediyeler gelmemisti mail attigimda ise lost items olarak bahsedip kayıp itemleri geri vermediklerini belirttiler.. ßugun yine gecti aynı yazı.. ve yine aldim.. yaklasik 10 dakikadir hic ses soluk yok.. ßakalım nolucak.. ben umutlu diilim.. yine vermicekler.. insanlari kandirmaktan baska hicbir is yapmiorlar.. yancharlarina kadar premium olan ben ßir daha ßu oyuna 1 $ diil 1 cent bile harcamayacagim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tasci Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 zaten charlardan birine alınca yan charlardada oluyor ^_^ şaka maka bu adamlar neyi düzgün yapıyorki hediye dağıtmayı yapsınlar :) g. olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yan account yazayim senin gibi anlamayanlar olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 o ismin geçtiği anda relog olmanmı ne gerekiomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hayır ismin gectikten sonra seni dc yapiorlar zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar