sonique Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 arkadaşlar web tasarım öğrenmeye çalışıyorum amatör çalışmaları olanlar varsa rica ediyim örnek site falan göstereebilirler mi bide yeniyiz nasıl olur bu işler tavsiyelerinizi bekliyorum. daha 3 hafta oldu ama çok zor gibime geliyo bu iş. umarım yaparız bana kaynak ve benzeri her şey ya bi yol gösteren olursa işte şimdiden teşekkürler [ mesaj 22 şubat 2006, çarşamba - 00:45 tarihinde, sonique tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 00:46 tarihinde, sonique tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ya bizde yapmaya başlamıştık ben işin doğrusu üşeniyorum :d yakında istediğim iş için büyük miktar da para gelecek ama ondan önce bir temek atalım istiyordum :) asp dedik başlayalım biraz zor geldi.php'ye döndüm bende ama aklım hala asp'de. hangisi sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 tabiki php sonra java en son asp birakin asp okadar on planda tutmayin . java codeing ogrenirseniz sole soleyelim bir grafik yazilim tasarimda alacaginiz ucretlendirme yurt disinda soledir ; asp 1k$ php 1.5k$ java 10k$ ole dusunun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 @alis: tabi afrikada en kral portalı 50 $ a da yazdırabilirsiniz =] @darkrider: bana göre php. [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 07:41 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 sonique@ html kascaksın önce.. bunu da front page ile yap.. burada en önemli olan şey tablodur kardeşim.. bak ne dediimi sonra anlicaksın.. tablolar.. tabloları çok kurcala.. bir web sayfası tablo ile yapılır ok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ya html ile ile tasarımlar ve güzel şeyler yapıyorum ama üyelik sistemi bla bla bunları yapamadığım için vazgeçtim ondan da :d html bilgisi az çok var. o zaman ben php kitapları alayım dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 .NET öğrenin diğerleri fasa fiso :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 php ftw, hele 5.0 tam şukela ama kasmak lazım biraz. kitap var 2 tane o kadar tembelimki daha kapağını açmadım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 .net çok bayık geliyo bana. tamam stabil bişi ama, php yi tercih ederim her şekilde. gerçi ne .net ve ne php var hayatımda artık o ayrı mevzu ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar