Dynun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 hımm. bu garbıııç niye nağra atanların kaçı yazıyı tam okudu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 okunmuyo ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 4. şahıs kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 evet onu yazıcaktım, okunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 4. şahıs keklenen kızcağız. Yazılanların hepsine inanıyor. İnandığına inanmak zor, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 söle sanki, 3 katakullici ( 2 erkek 1 kız ) 1 kek/kız ( forumda olmayan kişi :d ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 xaenin'in sefgilisi galiba ya da ben tamamen yanlış anlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 şimdi inanmak kolay dersek burdan birçok ters anlam çıkması gerekir? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 nurti naber lan napıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 eyw senden naber hacı.görüsemiyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 iyidir lan.. benim yarın boş gün. fizik lab ı cuma. perşembe full okuldayım. kimyaya gelde görüşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Evet vaniLLe, Xaenin'in eski sevgilisi taklidi yapıyor, diğer kız da Xaenin'e yazar gibi işte... Bense, zamanında Xaenin'e yazmış, vaniLLe tarafından hoşlandığım çocuk kaçırılmış, bir yerlerine hamster sokan bir gay rolünü alıyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 benimde öleden sona ing war 12:40 o ndan sona görüsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 laa ana garbıç diilmiş bura muhauhsuhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ok. can derslere gircem diyodu naptıki konuştunmu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Messor pati § 22 Şubat 2006, Çarşamba - 00:38 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- iyidir lan.. benim yarın boş gün. fizik lab ı cuma. perşembe full okuldayım. kimyaya gelde görüşek Birileri nedense hep eski çıktıklarına laf sokmaya çalışıyor:((((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bi tarafına fare sokan bi amerikalı aktör vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 sitem amacli yazıcak kadar zekanız varsa bişi demiyorum, şayet yoksa msn plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 hastıır burası harbi garbage deilmiş lan.. neyse pardon beyler.. yannış yere dalmışız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 muahuha adam hala olayı anlatmaya çalışıyo ya euhe. antimodes, ok jnmsss said: evet vanille, xaenin'in eski sevgilisi taklidi yapıyor, diğer kız da xaenin'e yazar gibi işte... bense, zamanında xaenin'e yazmış, vanille tarafından hoşlandığım çocuk kaçırılmış, bir yerlerine hamster sokan bir gay rolünü alıyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 o quote zaten imzalarımızı suslicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Messor pati § 22 Şubat 2006, Çarşamba - 00:41 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- hastıır burası harbi garbage deilmiş lan.. neyse pardon beyler.. yannış yere dalmışız Sintisyzer'ın dediğine bakma sen ya, çok güzel sitem ediyorsun, bir ara bana da söyle de üstesinden gelemediğim eski kız arkadaşlarımla uğraşmak için şöyle sitem etme taktikleri kapayım senden=(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 @antimodes52 alakaya maydonoz be sen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 fistan dalga geçme sen daha beterini yapıyosun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar