Rush Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 patenti bize ait olan bu projenin çalıştırılması için düşüncelerinizi ve neler yapılması gerektiğini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ortada bir proje var ise ve bunun hakkında yorum istiyorsan önce o projeden bahsetmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben o projeye başlamıştım sonra yalan oldu. ilk düşündüüm şey çembersel bi şeyin içine fanı yerleştirmekti. çemberin etrafına tel sarıp bobin haline getirmek ve içindeki fanın dönmesini sağlamaktı. sonra tmd'nin fanlarını gördüm; vaz geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ya proje şu elimizde bir pervane var bobinler yardımıyla manyetik alan oluşturup dönmesini sağlamaya çalışıyoruz.dönünce balonu şişerecek.proje bu ama başaramıyoruz.sizin görüşlerinizi almak istiyorum neler yapılabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 pervanenin ucuna s kutbu bobinlere daha yakın olcak şekilde bi mıknatıs koyarsınız. manyetik alan n'den s'e doğru olduu için iter diye düşündüm ama daha bu konu hakkında nerdeyse hiçbi şey bilmiyom .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar