_Judgement_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 walla söylicek pek bir şey bulamıyorum adam bizim parrty deydi dc olmuş sözüne göre o oyundan çıktıgı zmn da party başkanı party e başka birini aldı adam oyuna girdiinde söyledikleri laf kardeş dc oldum party e al party başkanı şu an fulllendi boşalınca alırım ks ci ezik insanın lafı tmm o zaman 5 dk bekle ve resim de gördükleriniz spotu almaya geldik ardından ks ^^ [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 20:48 tarihinde, _Judgement_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BesT Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 kapa skilleri ztn howling sword war orda hawa atmamak için yapıon :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Judgement_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yok potum bitmişti araya 480 lik pot koymuştum rezil olmamak için sakladım :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 best len sizinkiler geldi bu sefer sende savastamı yoksun :d msn gel :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Judgement_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ulan endless konuyu patlatmaya bire birsin :d arenada ne keserdim rooguele seni ezik derdin ama her defasında keserdim :) (speak_turkish) yanlış anlama ha *şaka yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 kesilmisimdir hatırlamadım ama benim zaten kesilmem diye bir iddeam olmadı :p bu konuda yorum yapmaya gerek yok zaten spotlarda olan herzamanki kavgalar bu turlu seyler gormek istemiyosan cz de kas orda hiç yok degil ama en azından ordakilerden daha az :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Judgement_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yaw cz kasıomda afk olmaya gelmio çişe gidiom gelince bi bakmışım bi bp gelmiş kesmiş gitmiş:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ben bu tur olaylarla karsılasmamak için raiba-kalluga falan hir bir spota gitmiyom sadece cz de kasıyom aslında gitsem gunde ortalama %10 kasıyom %13-14 kascam ama kafan rahat olmuyo :p giden 50 np olsun kafam rahat olsunda :d fazla elimi surmeyim burada şimdi 6-7 sayfa olur ayak ustu :d [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 21:10 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Judgement_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 seni cz troll da görğorum hep sende beni görmüşsündür. 2. çharımıda 60 yaptım ohh :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 65- aress de eziq kalıyo artık valla :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Judgement_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 haklısın inş bizde 65 olcaz ama biz 65 olana kadar millet 70-72 arası olur o zmn da 70 den aşa sı ezik olacak :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 eziksin tabi.. end... patlatsak mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Judgement_ Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 -eziksin tabi lafını şaka olarak algılıyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 len biz patladık partiyi bıraktık supriz var diye geldik orclara varmıs ne diyem ben bu gm :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 65 ezik kalıyo diye bi şey yok oynamasını bilmeyen ezik kalıyo falcata_ innocent_ dogusss bunlar ezikse bende bu oyunu bırakırım ewy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 _ innocent_ dogusss bunların ikisinide cok iyi tanıyom onlarda beni tanır aynı clandada olduk 60 lvl ustu +9 takılarla dolu olan mageyi keserler 65+ gel_pc_pc yada devil_angel kessinler hurr1ance yada bu adamlar kessin mage olarak diyom tabi falcata dedigin adam kim oyuna yeni basladı heralde :d bence ne olursa olsun 65- olan aress de eziq sayılıyo artık 75 skillde acıldı artık.... [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 14:21 tarihinde, endless_night tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_50cent_tr Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 75 skil ini kim actı :d ayrıca falcata_ yıllardır oynuyo _innocent_ aynı clandalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 falcata dedigin adamı şimdi gordum cz de +8 mirage dagger var dual her eline mirage +8 alan iyimi oluyo :d 65- aress de ezqi sayılır ne olursa olsun skill kimse acmadı ama millet kasmaya basladı bile.... :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 @:_judgement_ ben onu end e yazmıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar