Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fenerbahçe - tarsus idman yurdu


Fistan

Öne çıkan mesajlar

fortis türkiye kupası
fenerbahçe - tarsus idman yurdu
22.02.2006
20.00 şükrü saracoğlu

kupada averaj hesapları
fortis türkiye kupası (b) grubu'nda son maçında yarın istanbul'da ikinci lig (b) kategorisi 3. klasman grubu takımlarından tarsus idmanyurdu ile karşılaşacak olan fenerbahçemizde, gol averajı hesapları yapılıyor. grupta 3. sırada yer alan takımımız, son sıradaki tarsus idmanyurdu ile yapacağı maçı farklı skorla kazanarak, çeyrek finale çıkmak istiyor. fenerbahçemiz, bu akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla tarsus idmanyurdu maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

ankaragücü ile çekişiyoruz
grupta maçlarını 10 puanla ilk sırada tamamlayan gaziantepspor, çeyrek finale çıkmayı garantiledi. ankaragücü 4 puan ve averajla 2., fenerbahçemiz ise aynı puan ve averajla 3. sırada yer alıyor. grupta yarın yapılacak kayseri erciyesspor-ankaragücü ve fenerbahçe-tarsus idmanyurdu maçlarını ankaragücü ve fenerbahçemiz kazanırsa, iki takım arasında genel gol averajına bakılacak. son maçlar öncesinde ankaragücü'nün 0, fenerbahçemizin ise -1 gol averajı bulunuyor. yarınki maçlarda ankaragücü rakibini 1 farklı skorla yenerse, fenerbahçemizin 3 farkla galip gelmesi gerekiyor.

bu arada, grupta 2 puanla 4. sırada yer alan kayseri erciyesspor'un da matematiksel olarak çeyrek finale yükselme şansı bulunuyor. kayseri ekibi ankaragücü'nü yenerse, fenerbahçemizin de tarsus idmanyurdu'na yenilmesi durumunda, 5 puanla 2. olarak çeyrek finale çıkma olasılığı var.

çeyrek finalde derbi olasiliği
fenerbahçemiz kupada çeyrek finale çıkarsa, çok büyük olasılıkla ezeli rakibi galatasaray ile eşleşecek. (a) grubu'nda 10 puanla maçlarını 1. sırada tamamlayan galatasaray'ı, 7 puanla 2. sırada bulunan malatyaspor'un geçmesi için kendi sahasında giresunspor ile yapacağı maçı 9 farkla kazanması gerekiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

trasty benim demek istediğim fenernahce kaybederse elenecek ve türkiye kupası gelirleri büyük oranda düşcek digiturk zarar edecek federasyon edecek o yüzden bu kurumların selamati için fnerbahce ne kadar kaybetcek olsada hakemle yada mıdık idman yurduna yenilmesi için para teklifleriyle fenerbahce tur atlatılacaktır .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...