DeamoN Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 ben ciddi cok sevm yannız bazıları acaip hosuna da gidio insnaın ahrbiden ama tabi tarz ve tercih meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2007 O değilde o kadar madde arasında hiç mi yararlı birşey çıkmaz be arkadaşım. Bari bir kamasutracının günlüğü yada el kitabını yayınlasalarmış onu yazan 40'lık bakireden daha iyi iş çıkaracağı kesinmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Patı kapanmadan oncede burda okumustum gene okudum..ehh kadın dergılerının ne ıse yaradıgını anlamıs oluyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 said: 55.tam göbek deliğinin altına dilinizle adınızı yazın. (fikra gibi bu.) :P S Ü R E Y Y A eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 o değil de yıllar yılı şu paticikde +16 nın 16+ olduğu anlasılamadı ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 e böyle anlatırsan anlaşılmaz tabii ehe nasıl bir cümledir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2007 kadınların işi zor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 erkek içinde böyle madde yayınlasalar keşke bakalım neler yapmak gerekiyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 özelden gönderebilirim ben sana ;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2007 bana gönder bana gönder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 yorumları yazan insan komiklik yapmak istemiş olmamış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nickyoksunu Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 beni bazı yerlerde baya güldürdü seni bilmem ama benim için güzel bi olay oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2007 :-) bunu yazan kişiyi istiyoruz... kadın kahve makinası gibi kendi kedine herşeyi yapiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar