Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeniden kasmak

Masteis

Öne çıkan mesajlar

selam arkadaşlar, silkroadın ilk zamanlarından vardım fakat sonra 1-2 dengesizlik yüzünden bırakmıştım. patide bulunan ilk cold archerlardan biriydim :) neyse ben silkroad'a tekrar başlamak istiyorum ama baya bi unuttum oyunu =) bir sürü mmorpg denedim ondan kontrollerdi vs. tekrar alışmam lazım neyse.

lvl 17'de mi ne bırakmıştım zaten, karakter archer cold / armor - protector

ama skill dağılımı çok fazla oldu light'a gittim bi yandan colddan saçma büyüler vs. yani karakter çorba oldu.

yeniden kasmak istiyorum ve ilk sorum: eski lag gittimi??
2. olarak açacağım karakteri
spear / lightning ve protector açmayı düşünüyorum yada garment giydirip 2 int, 1 str mi gitsem?

ya kullanmak görmek nasip olmadı ama axe varmış sanırım o nasıl? ve başlarken seçilmiyordu sanırım.

spear + lightning gitmek istiyorum bi yardımcı olurmusunuz
Sosyal ağlarda paylaş

ben ilk soruna yardımcı olayım. serverda şuan lag fln yok, gayet rahat oynanabiliyor. geçenlerde vardı ama o da telekomdan dolayıdı. rahat rahat oynayabilirsin yani...

bide karakterini yeni server'da açarsan daha iyi olur bence, çabuk yetişirsin millete. daha herkes en fazla 20 küsür fln...
Sosyal ağlarda paylaş

geçtiğimiz beta serverin stabilitesini artırmak amacıyla açılmıştı ve amacına ulaştı. lag sadece server çöküp herkes bağlanmaya başladığında oluyor kısa süreli. onu da mazur görelim, o kadar kişi birden bağlanmaya çalışıyor :)
buralarda bir yerde yazdım; 2 tane spear-int-light giden türk arkadaş tanıdım ikiside 45 levelde yeni karakter açtılar. spear gayet kuvvetli büyüsel hasara sahip ama etkili olması için saf int olman lazım ve 45 ten sonraki yaratıkların hepsi gayet iyi vuruyor, toparlamak zor oluyor. ama gayet iyi hasar veren bir sınıf. sana kalmış sonuçta :)
Sosyal ağlarda paylaş

ortalıgı bulandırmak istemem ama turkiye'de bazı oyuncular yabancıların giantlara bilmem kaç bin kapattığını görüp, kendi karakterini bırakıp spear açtığı oldu. örnek aldıkları kişiler 50+dan sonra lvl atlarken acı çekmeye başladıklarında "pff spear iyi kapatıyomuş ama çabuk da ölüyomuş" diyebilirler.

hele mental karakterde hybrid yapmak çarı 70+dan sonra çöpe atmak anlamına geliyor. aslında bütün yapılar için böyle. ya pure int gidip destekçi karakter olacaksınız, yada "en iyi savunma saldırıdır" deyip pure str... kendi adıma melez karakter yapısı önermiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...