Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beşiktaş-sarıyer

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
20.00 lig tv we show tv yayınlıycak.beşiktaş 1-0 bile kazanırsa çeyrek finale yükselcek.bu maçıd kazanamazlarsa stadtan çıkamazlar heralde topçular.a

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 14:44 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
maçın başında herhalde 4-5 dakika sırf fenerin anasına küfrettiler.

hırslı oynuyor bjk böyle devam ederse bu maçı alır gibi görünüyor.
Mesaj tarihi:
çok kaliteli taraftar harbi bjk taraftarı , dakka 20 kesintisiz küfür , japon turistleri gösteriyor onlarda anlamıyorlar etmiyorlar mutlu bir şekilde tempo tutuyorlar..yazık valla acıdım..
Mesaj tarihi:
bende o küfür olayını kınıyorum çok saçmaladılar suyunu çıkardılar . bide maça coluk cocuk tayfası gittiği için ona bağlıyorum biras da .
yine beşiktaş taraftarına laf yok her zaman her yerde en büyük taraftar bizde .
Mesaj tarihi:
3000 kişi varmış dün inönüde... ben de nasıl oldu da o kadar uyumlu küfür ettiler diyordum. muhtemelen hasta beşiktaşlı yönetmen musa çözen çarşının göbeğine mikrofon falan koydurumuştur.
Mesaj tarihi:
önemli diil bunlar ya kasmayın...rezil bi sezon geçirioruz 3-4 sene öncesini çok çabuk unuttunuz heralde.son 3 sene içinde çok büyüdü fener gerçekten o kadar büyüdüki biz 15 ytlye bilet satıoz 3 bin kişi gelio onlar önce kart satıo sonra kombine yinede tıklım tıklım stad...helal olsun diorm.ama geçmişini unutanları kınıorm...
Mesaj tarihi:
en uzun süre kesintisiz tezahürat rekoru bizde olduğunu göre küfürün 20 dk'de kalması az olmuş :)
fakat küfür türkiye'nin en yaratıcı taraftarlarına hiç yakışmıyor oda apayrı bir hikaye esefle kınıyoruz küfür eden seyircilerimizi...
  • Yeni Oluştur...