Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

come in back dudes ...

KiMBUPiSLiK

Öne çıkan mesajlar

öncelikle herkseze selamlar uzun zamndir ugramadigim bu forma söyle bi baktimda demir başlar gitmis yerlerini cocukca muhabbetler yapan ayni kişiler almis amacim kimseyi kirmak veya asaglamak deil kimse yanlis anlamasin .. nerede ujio lar informerler koray abiler murtaza amcalar cartlar curtlar :p
gercekten buraninda tadi kacmis ke kapali oldugu zamnlar kendimi burada bulursdum ama simdi ise yeni bi formumda takiliyorum bunlari icimi dökmek icin yaziyorum belki kimseden fazla bisey bildigimi ima etmiyorum sadece kendi dusuncelerimi söyluyorum zaten hersey ortada uzun lafin kisasi .. geri dönün arkadaslar :) sizleri uzaklastiran sey nedir hersey eskisi gibi olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

bu forma söyle bi baktimda demir başlar gitmis yerlerini cocukca muhabbetler yapan ayni kişiler almis buradakilerin yaptıklarını serverlar kapanınca sizde yapıyodunuz istersen o topicleri upliyim kendin gör pek farklı birşey yok yani sadece muhabbet ettigin adamlar gitti diye buranın tadı kaçtı gibisinden konuşman saçma
(paticigin eski tadı yok o dogru)

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 10:32 tarihinde, Diablo_Angel tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bu bir tartışma konusu olmaz umarım. gerçi kime yanıt verdiğin de çok net anlaşılmamış diablo. ama son cümle beni çağrıştırdığı için sadece o kısımla ilgili bişey söyleyeyim; sohbet ettiğim adamların gittiği için kalite düştü gibi bir niyetle söylemedim. ayrıca ben o arkadaşlarla sohbet etmekten çok, onların yazışmalarını izlemeyi de seviyordum. çünkü gerçekten tarz itibarı ile belli bir seviye ve kalite barındırıyorlardı. şimdilerde ise aynı hazzı, aynı lezzeti almak mümkün değil.
server kapalı iken aynı şeyi yapmak kısmını üstüme almadığımdan buna yanıt vermiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...